hola

Santa Perpètua Solidària organitza demà dissabte 18 de novembre un acte obert a tothom amb la intenció de compartir els seus 20 anys com a entitat solidària i de cooperació al desenvolupament.

L’ONGD local es va fundar el 1997 després de la primera edició de les colònies d’infants refugiats sahrauís gràcies a la implicació d’algunes famílies acollidores per donar continuïtat al projecte. “Mai ens haguéssim pensat que encara al 2017 estaríem organitzant-les, crèiem que el poble sahrauí ja hauria recuperat el seu territori”, segons apunta la presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich. L’entitat es va fer gran i va ampliar els projectes cap a la cooperació internacional, centrada en el codesenvolupament i en capacitar les comunitats del Sud al mateix temps que es reforça la cohesió social al municipi.

L’acte central dels 20 anys de SPSolidària tindrà lloc demà dissabte a La Promotora a partir de les 20 hores i comptarà amb actuacions de les entitats locals del Ball de Gitanes i de la Casa de Andalucía. Durant l’activitat, les comunitats d’immigrants vinculades a SPSolidària serviran un sopar africà.

L'ONGD ha convidat a totes les entitats locals del municipi i a l'Ajuntament de Santa Perpètua i presentarà un vídeo especialment elaborat per commemorar el vintè aniversari de l'entitat. La presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich, ha explicat que Santa Perpètua gaudeix d'una xarxa social i cívica que s'ajuda entre entitats i que l'acte central dels 20 anys de SPSolidària vol remarcar aquest fet i la intenció de continuar tots junts.

Aymerich ha volgut posar en valor que les comunitats africanes vinculades a SPSolidària que no celebren aniversaris han volgut col·laborar activament organitzant el sopar perquè consideren que aquest vintè aniversari de l'entitat és el de la seva entitat.


Foto: Trobada de la junta de SPSolidària / SPSolidària

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]