hola

Avui 6 de novembre es torna a posar en marxa el Programa d’a­companyament escolar (PAE) Baobab de l’Ajuntament de Santa Perpètua amb les escoles del municipi. Aquest és un servei d’acció educativa i de suport a la tasca escolar.

El PAE Baobab es realitza fora de l’horari lectiu, per donar suport a l’alumnat en situació de desavantatge i per adquirir hàbits d’estudi i tècniques d’organització, entre d’altres. L’equip de deu monitores i la coordinadora del projecte ja han començat a treballar i han iniciat el contacte amb les escoles, que són les que incorporen l’alumnat a aquest programa.

Infants de Primària, de sis a dotze anys, seran els beneficiaris del PAE. Cada escola comptarà amb dos grups de fins a vuit alumnes que assistiran dos cops per setmana al programa. Per tant, enguany el PAE Baobab donarà servei a un total de 160 nens i nenes.

Segons informa la Regidora d’Educació, aquest curs s’oferirà el programa de dilluns a dijous, a diferència de l’any passat, quan també es feia els divendres. El programa finalitzarà al maig de 2018. Segons ha explicat el regidor d’Educació, Antonio Egea, “aquesta és una aposta ferma del consistori amb l’educació amb l’objectiu de consolidar i ampliar l’aprenentatge de les competències bàsiques de les escoles”. El regidor d’Educació també ha recordat que el PAE vol millorar el rendiment escolar, estimular el gust per aprendre i per la feina ben feta i desenvolupar habilitats socials que millorin la inclusió en el medi escolar.


Foto: Clausura del PAE del curs 2016-2017 al parc Central / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]