hola

Dues entitats veïnals, Gaudeix Mas Costa i l’Associació de Veïns Ciutat Jardí La Florida, i el Casal Popular organitzen activitats al municipi vinculades amb la celebració de la castanyada.

L’Associació de Veïns Gaudeix Mas Costa, en col·laboració amb la Regidoria de Relacions Ciutadanes i el Centre Cívic de Mas Costa, va organitzar aquest dilluns 30 d’octubre un taller familiar de carbasses. Avui, també al Centre Cívic de Mas Costa, tindrà lloc a partir de les 18 hores una exposició de carbasses i castanyes. L’entitat veïnal demana als assistents portar coses per compartir. Posteriorment, començarà un espectacle infantil, que també compta amb el suport de la Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Santa Perpètua.
L’AV Ciutat Jardí La Florida també organitza una castanyada popular el dimarts 31 d’octubre al Centre Cívic de La Florida. L’entrada és gratuïta. A partir de les 20 hores hi haurà castanyes i moscatell i sobre les 22 hores començarà el ball. Des de l’entitat veïnal s’anima a assistir a aquesta festa per donar la benvinguda a la tador.

Casal Popular

El Casal Popular també celebra, com ja és tradicional al Parc Municipal, la seva Castanyada Popular. La programació s’iniciarà a partir de les 19 h amb tallers familiars. A les 21 hores, han anunciat un sopar a base d’entrepà de botifarra, postres i beguda (o menú vegetarià) i després festa amb karaoke popular, a més de castanyes i moscatell. Els tiquets del sopar tenen un preu de cinc euros. La venda anticipada estava oberta fins el diumenge 29 d’octubre.


Foto: El Casal Popular organitza la castanyada al parc Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]