hola

Aquest dimecres s'ha constituït la Taula de Salut Mental i Addiccions vallesana en un acte que ha tingut lloc al Centre cultural La Marineta. Una delegació municipal formada per les regidores de Salut, Igualtat i Serveis Socials, va assistir a l'acte. Santa Perpètua està adherida a aquesta Taula que pretén ser en un espai de coordinació i de treball conjunt entre els agents que treballen en salut mental i addiccions als municipis adherits.

La voluntat és definir accions de millora a nivell local que permetin donar resposta i millorar la salut mental al territori.

A partir d'ara, es treballarà al voltant d'objectius de coneixement i de xarxa, d'educació i de sensibilització i de promoció de polítiques relacionades amb aquest tema. La taula ha estat constituïda amb representants d'entitats dels moviments associatius de familiars i persones afectades, per serveis municipals de les ciutats adherides a la taula, pels serveis socials i d'Igualtat, educatius i de salut pública, entre d'altres.

La Taula de Salut Mental i Addicions vallesana està estructurada en quatre nivells de participació: coordinació, grup motor, grups de treball i mesa institucional. La coordinació de la Taula s’assumirà de manera rotatòria entre les entitats del grup motor, que estarà constituït per un nombre més reduït d’entitats i que té com a finalitat dinamitzar i mantenir el funcionament de la taula. En aquesta primera etapa, la coordinació recau en la Fundació Sanitària Mollet.


Foto: Representants dels municips adheris a la Taula / Cedida

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]