hola

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Santa Perpètua ha convocat aquesta tarda a les 20 hores "un acte no polític" per demanar l'alliberament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, presidents d'Òmnium Cultural i ANC, respectivament, segons ha informat el CDR que recorda que Jordi Cuixart és fill de Santa Perpètua on va començar el seu activisme en l'activitat cultural, social i política i on hi resideix la seva família.

L'acte d'aquesta tarda, amb el lema Una setmana sense ells!, començarà a la plaça de l'Església. L'organització afirma que s'instal·larà un llaç groc al campanar de l'església per recordar l'empresonament de Cuixart i que un familiar directe donarà lectura a un manifest. Es demana als assistents que portin espelmes per fer una marxa fins al parc Central. Per tal de minimitzar problemes, es prega que les espelmes portin una protecció per tal que la cera no caigui al terra.

El Comitè de Defensa de la República es va constituir dijous passat 19 d'octubre arran de l'empresonament dilluns 16 de Cuixart i Sánchez segons ha explicat el portaveu de comunicació del CDR Santa Perpètua, Roger Martí.

Martí ha avançat que a les vuit de la tarda la trobada serà a la plaça de l'església perquè Santa Perpètua mostri el seu suport sobretot al perpetuenc Jordi Cuixart i que es penjarà un llaç groc des del campanar de l'església.

El CDR ha enviat cartes a totes les entitats de Santa Perpètua i malgrat el poc temps per organitzar-se moltes d'elles han confirmat la seva adhesió a l'acte i algunes d'elles la seva participació. Roger Martí diu que els Gegants de Santa Perpètua i la fera dels Diables també seran presents.

En l'acte de constitució del CDR hi havia una cinquantena de persones, però des de llavors s'han afegit altres persones i segons Martí ara són unes noranta persones que formen el Comitè de Defensa de la República.


Foto: Imatge de la concentració a la plaça de la Vila en suport a Jordi Cuixart i Jordi Sánchez / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
26 Abr 2024 09:50 - RedaccióAquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

La jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals s’ha programat per al dissabte 27 d’abril [ ... ]

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]