hola

L’Associació de Comerciants Els Comerciants ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de la quinzena edició de la Fira de Comerç, ambientada en la pel·lícula Star Wars i sota el lema l'Imperi del comerç.

Una de les novetats més destacades ha estat l'ampliació de l'activitat a una jornada més, en dissabte. La Rambla va acollir aquesta nova diada del comerç amb l'organització de la desfilada de moda i una mostra gastronòmica. La desfilada va aplegar moltes persones i el nou horari, normalment es celebrava diumenge al matí, va agradar tant a l'organització com al assistents. El que no va acabar de funcionar, segons va explicar el president d'Els Comerciants, va ser la mostra gastronòmica. Només cinc establiments associats van estar present a aquesta activitat, també a la Rambla.

Pel que fa a la jornada de diumenge al passeig de la Florida, més d'una trentena d'establiments comercials van treure el seu producte al carrer per donar-se a conèixer però també per vendre. Durant tota la jornada es van dur a terme activitats a càrrec de comerços i entitats i es van instal·lar jocs infantils per animar la jornada. Molt de públic va respondre a la convocatòria d'Els Comerciants en una nova jornada on els protagonistes eren també els personatges de la pel·lícula Star Wars, amb els qual la ciutadania va poder fer-se fotos.

La regidora de Comerç, Olga Valenzuela, va destacar la feina dels comerciants del municipi i va expressar que a Santa Perpètua hi ha comerç de qualitat amb una atenció exclusiva a les persones.
Per la seva part, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar l'actitud compromesa dels comerciants davant de la dificultat econòmica i va indicar que la combinació de l'esforç i l'aposta per novetats fa possible un comerç fort, dinàmic i diversificat.

 

Foto: L'Imperi del comerç ha estat l'eslogan de la Fira del Comerç de Santa Perpètua / Xavi Olivé 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]