hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua torna a sumar-se a la celebració de les Jornades de Patrimoni, una iniciativa cultural europea que enguany té per lema Patrimoni i Natura i que a Catalunya se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre.

La Regidoria de Cultura proposa l’activitat Patrimoni sobre rodes, una sortida guiada amb bicicleta per recórrer diversos indrets del municipi i conèixer els seus aspectes patrimonials més singulars que es desenvoluparà el diumenge 8 d’octubre. La Regidoria ja ha obert les inscripcions per participar-hi i els interessats poden fer-ho a través del telèfon 93 560 01 03 o per la pàgina de Facebook Art i Història SPM.

L’activitat s’iniciarà des de la pista de l’educació viària del parc Central a les 11 hores i el recorregut passarà pels horts de la Plana del Molí, pels voltants del Castell de Mogoda, per la llera de la Riera de Caldes i pel forn romà de Ca n’Oller. Al llarg del recorregut es realitzaran diverses parades per explicar el passat del municipi a través del patrimoni històric que es troba al llarg del camí.
Els organitzadors informen que l’activitat és de caràcter familiar i que el recorregut és de nivell usuari i amb una durada aproximada d’una hora i mitja.

En cas que algun participant estigués interessat en visitar el Forn romà de Ca n’Oller i no pugui fer el recorregut amb bicicleta, la Regidoria de Cultura convida a assistir-hi afegint-se a la visita guiada a les 13 hores.


Foto:També es visitarà els voltants de Mogoda / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]

L’Ajuntament rebat les dades sobre qualitat de l’aire d'un informe d'una empresa suïssa
25 Abr 2024 12:45 - RedaccióL’Ajuntament rebat les dades sobre qualitat de l’aire d'un informe d'una empresa suïssa

Un informe de l’Ajunta­ment de Santa Perpètua de Mogoda rebat les dades publicades al darrer [ ... ]

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]