hola

L'Escola Tabor ha iniciat aquest 2 d'octubre els actes de la programació del cinquantenari de la fundació del centre sota el lema  Passat que suma, futur que multiplica. L'acte oficial va tenir lloc dilluns al vespre a La Fusteria. El director de l'escola, Carles Berlanga, va fer un repàs als orígens i als 50 anys d'història d'aquest centre que va iniciar la seva tasca educativa el 2 d'octubre de l'any 1967 com a fruit de l’interès, les inquietuds i esforços d’un grup de persones; unes pertanyents al món de l’ensenyament,i d’altres, membres de la ja desapareguda Agrupació Familiar. També es va inaugurar l'exposició del cinquantenari que es podrà visitar fins al 30 d'octubre.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va explicar que "l’Escola Tabor ha tingut i té una presència cabdal a la ciutat. Han estat milers les perpetuenques i perpetuencs que s'han format a les seves aules amb el seu professorat" i va afegir que "Ja no estem parlant només d'una escola sinó d'una institució perpetuenca que ha estat capaç de perviure en el temps amb il·lusió i molt treball" .

L'alcaldessa va felicitar a tota la comunitat educativa de l'Escola Tabor per aquests 50 anys al servei de Santa Perpètua, al servei de la ciutadania i va informar que l'Ajuntament es va adherir a la Declaració de la Taula per la Democràcia que condemna la violència exercida pels cossos de seguretat de l'Estat per impedir el referèndum de l'1 d'octubre. A més, de sumar-se a l'aturada.

Per la seva banda, el secretari adjunt de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Miquel Mateo, va recordar que "les escoles són espais de tolerància, de respecte, de pluralitat, de convivència i de pau".

La cofundadora de l'Escola Tabor Maribel Brunet va manifestar que "és un honor, satisfacció i orgull estar avui aquí celebrant els 50 anys de l'escola"

Per últim, la gerent de l'escola, Muntsa Mercadé, va expressar l'emotivitat de l'acte i va afegir que "cada dia l'escola tornarà a obrir portes i més de 350 alumnes seguiran gaudint de la realització del somni d'aquells pioners i fundadors d'aquesta realitat".

Un cop finalitzat els parlaments, organitzadors, autoritats i convidats van visitar l'exposició del cinquantenari que estarà oberta fins al 30 d'octubre a la fusteria. La mostra està dividida en vuit àmbits on també es presenten imatges del pas del temps que retraten moments especials o quotidians del dia a dia de l'escola Tabor.


Foto: L'Escola Tabor va inaugurar una exposició sobre els seus 50 anys / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]