hola

L’Informatiu endega per cinquè any consecutiu el concurs a Instagram per triar la portada de l’agenda 2018, per a anunciants i empleats municipals.

El certamen es realitza a través del perfil Instagram @linformatiuspm i anima els usuaris a participar penjant fotos amb referències a l’Informatiu o amb la mateixa publicació i etiquetar-les amb el hashtag #agendaSPM entre el 25 de setembre i el 25 d'octubre.

L’any passat, la guanyadora va ser la imatge de @marisaenlared, en la qual es podia veure un puzzle amb la capçalera de l’Informatiu. A més, es van fer servir les imatges participants per incloure-les a l'interior del dietari ja que la qualitat de les fotos presentades havia estat molt bona. El jurat format per tècnics de Comunicació triarà la imatge guanyadora d’entre aquelles que compleixin els requisits establerts i il·lustrarà la portada de l’Agenda 2018 i en rebrà una com a premi. Des de Comunicació, expliquen que la bona rebuda del concurs fa que novament es convoqui el certamen i anima a tots els seguidors del compte a ser originals i crear una imatge amb l’Informatiu com a protagonista.

Bases

1. Al concurs poden participar tots aquells usuaris de l’aplicació mòbil Instagram que realitzin fotografies on aparegui l’Informatiu de Santa Perpètua o hi hagi referències gràfiques a la publicació. Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs seran valorades pel jurat.

2. La participació al concurs implica que el participant tingui un compte públic a Instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa.

3. Les fotografies han de ser etiquetades amb el hashtag #agendaspm i compartides a Instagram

4. Els participants han de ser seguidors del compte @linformatiuSPM per poder optar al premi.

5. L’organització es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera els drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.

6. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i pujades entre el 25 de setembre i el 25 d'octubre.

7. No s’acceptaran fotografies fora d’aquestes dates.

8. Els participants han de guardar la foto original per tal que doni la resolució adequada per a la publicació impresa.

9. Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dins de les dates del concurs i sempre d’acord amb la temàtica del mateix.

10. Un jurat format per tècnics de l’Informatiu triarà la foto guanyadora i es comunicarà a l’usuari la resolució mitjançant un comentari a la imatge guanyadora.

11. La foto guanyadora serà la portada de l’Agenda 2018 de l’Informatiu, per a anunciants i treballadors municipals. El guanyador també rebrà una agenda.

12. Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè puguin ser publicades a l’Informatiu, al seu web i a les xarxes socials.

13. L’Informatiu es reserva el dret de rebutjar i excloure de la participació del concurs qualsevol foto que no reuneixi els requisits descrits a les bases.

14. El jurat podrà declarar el concurs desert.


Foto: Portada de l'agenda de 2017 / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]