hola

El parc d'Europa s'ha transformat aquest cap de setmana en una carpa de circ a través de la celebració de la fira temàtica que organitza cada setembre l'Ajuntament de Santa Perpètua. Moltes persones han visitat Fira Circ sobretot dissabte a la tarda i diumenge al matí, segons apunta l'organització.

Aquest ha estat el primer cop que s'ha desenvolupat una fira amb el circ com a temàtica a Santa Perpètua i els visitants han estat satisfets amb la varietat d'espectacles, set de diferents, amb els tallers i activitats per fer durant el cap de setmana. L'emplaçament en aquesta ocasió també ha estat diferent ja que les carpes dels productes artesans s'han instal·lat fent de perímetre d'un espai central on es feien els espectacles i tallers.

Molta ciutadania va presenciar espectacles un darrere de l'altre donat que tots eren diferents i algunes famílies van visitar Fira Circ dissabte i diumenge motivades per veure espectacles diferents.
La regidora de Promoció local, Olga Valenzuela, comenta que els més petits són els que s'ho han passat millor i aquest era un dels principals objectius de Fira Circ i destaca la gran quantitat de públic assistent. La regidora s'ha mostrat molt contenta amb la rebuda ciutadana a les noves temàtiques que s'estan oferent en aquesta fira al barri de Mas Costa.

La regidora de Promoció local comenta que la curiositat pels espectacles diferents i les bones temperatures han animat la fira.També ha expressat que va costar molt decidir-se a fer descansar la Fira Medieval perquè estava molt arrelada però que la gent ha respost molt bé als canvis.


Foto: Un dels espectacles que es va desenvolupar dissabte a la tarda al parc d'Europa / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]