hola

El circ és el tema escollit enguany per a la Fira temàtica que la Regidoria de Promoció local organitza al parc d’Europa, al barri de Mas Costa, els dies 23 i 24 de sete­mbre. L’Ajuntament de Santa Perpètua va decidir apostar per canviar el concepte d’aquesta fira cada any i deixar de fer-la sempre basada en l’època medieval. Així l’any passat es va dedicar al Far West i aquest cop al circ.

La regidora de Promoció Local, Olga Valenzuela, recorda que el circ és una de les temàtiques previstes per a aquesta fira a l’igual que la medieval, que es tornarà a fer en properes edicions i altres. Valenzuela subratlla que “és una fira totalment enfocada als infants, tot i que els adults també tenen el seu espai sobretot amb els productes artesans i ajudant a gaudir als infants”. La regidora confia que Fira Circ tindrà una bona rebuda de públic.

Les activitats aniran de les onze del matí de dissabte fins a les 20.30 hores de diumenge. El matí de dissabte i la tarda de diumenge, petits i grans podran gaudir de tallers de circ. Tothom que vulgui podrà provar la seva destresa fent malabars amb diablons, boles, plat xinès, pal xinès, maces, carioques o material d’equilibri. Els monitors ensenyaran com es fa amb una exhibició i amb un taller on s’explicarà la tècnica per fer-los anar. La tarda de dissabte i el matí de diumenge els tallers seran de maquillatge, globoflèxia, bombolles de sabó i equilibris.

Al llarg dels dos dies de Fira Circ, els assistents podran presenciar diversos espectacles gratuïts a l’igual que els tallers. El primer serà dissabte a les 18 hores, la rua de Circ Freak Show en la qual participaran un expert manipulador de foc, una ballarina barbuda, un clown boig especialista en globoflèxia, la banda de Freaks formada per músics percussionistes i un elefant de dos metres d’alçada. Dues hores més tard, Rodolfo i Rita, una parella de pallassos mostraran acrobàcies, il·lusionisme, malabars, humor i amor. Un cop es faci fosc, a les 21.15 h, s’ha programat l’espectacle de trapezi Two Seconds amb quatre artistes que faran coreografies i equilibris acrobàtics insòlits. I per acabar la nit de dissabte a les 22 h Fingerlight, un espectacle de malabars amb llum pròpia i de focs pirotècnics.

Diumenge 24 de setembre, els espectacles de Fira Circ seran diferents. A les 13 h es podrà veure en acció Les Nòmades, dues criatures de grans dimensions amb pell i cues de colors i molt tafaners. A la tarda, dos espectacles més, Mag Màgia, a les 17h, i, una hora més tard, Miss Umbrel·la que barreja elements d’antics espectacles de carrer amb elements del circ més contemporani.


Foto: Aquest any també hi haurà parades amb productes artesanals / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]