hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua i l’Associació de Municipis de l’Eix de la riera de Caldes (AMERC) han rebut una menció d’honor en la modalitat de mobilitat elèctrica dels Premis d’Excel·lència Energètica, de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) per la iniciativa 5.000 km Electric Experiences.

Les alcaldesses de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i de Palau, Teresa Padrós, que presideix l’AMERC, van recollir el 7 de març durant un acte que va tenir lloc a Terrassa.

L’alcaldessa de Santa Perpètua s’ha mostrat molt satisfeta per aquest reconeixement “a la feina ben feta i que ens indica que anem per bon camí, tot i així encara ens queda molt per recòrrer i necessitem la complicitat de totes les administracions competents”. Isabel Garcia també ha explicat que “en actes com aquest, veiem que cada cop més hi ha més conscienciació i eines per intentar ser més sostenibles, i no només energèticament, si no també social i econòmicament, de fet es parlava de justícia, en el sentit que totes les persones tenim dret a viure dignament i alhora amb l’obligació de poder deixar un millor planeta”.

Els Premis d’Excel·lència Energètica reconeixen empreses i institucions que han dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques, i que permeten avançar en la transició cap a un model energètic més net i democràtic. El certamen té com a objectiu difondre els valors associats a un nou model energètic sostenible, democràtic, distribuïble i equitatiu, amb una aposta per l’energia neta i renovable.


Foto: Van recollir el premi les alcaldesses de Santa Perpètua i de Palau / ICAEN

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'Sense sortir de casa', nou programa de Ràdio Santa Perpètua conduit per Gemma Abasolo
01 Mar 2021 11:13 - Redacció'Sense sortir de casa', nou programa de Ràdio Santa Perpètua conduit per Gemma Abasolo

  Sense sortir de casa és el nom escollit per Gemma Abasolo per al seu nou programa magazín que [ ... ]

El museu del Vapor avança amb noves actuacions
01 Mar 2021 13:43 - RedaccióEl museu del Vapor avança amb noves actuacions

Les obres de la nau alta del Vapor estan avançant a bon ritme, tot i les dificultats, i es preveu la [ ... ]

L’Ajuntament inicia l’elaboració del Pla Local de Salut
26 febrer 2021 11:47 - RedaccióL’Ajuntament inicia l’elaboració del Pla Local de Salut

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat l’elaboració del Pla Local de Salut. Aquest [ ... ]