hola

Exposició sobre els residus

La Regidoria de Medi Ambient organitza aquest diumenge 23 d’octubre la Festa del Reciclatge en el marc de la programació de l’Aula del parc i de la campanya de residus. L’activitat es desenvoluparà entre les 11 i les 14 hores i constarà d’un inflable, un carrusel sostenible de residus i jocs infantils amb material reutilitzat, oberts a tothom.

També ha programat dos tallers a l’Aula del parc, per als quals caldrà inscripció prèvia. El primer taller, sota el títol Embarca’t al Reciclatge, consistirà en la construcció de barques amb materials reciclats amb la col·laboració del jove perpetuenc Ameer Hamza, que orientarà les famílies participants sobre com construir un vaixell amb material reciclat. Ameer va construir l’any passat, amb la col·laboració de l’entitat Vapor Viu, el Recicleitor, un vaixell teledirigit, realitzat amb llaunes de refresc, enganxades sobre una plataforma de PVC, un tupper i taps d’escuma d’afeitar, bàsicament.

Paral·lelament, Medi Ambient organitzarà un segon taller relacionat amb el tractament dels residus amb l’objectiu de conèixer quin és el procés pel qual passen després del contenidor, segons ha explicat una de les dinamitzadores de l'Aula del parc Alba Sanuy

Les persones que vulguin participar a aquests tallers es poden inscriure gratuïtament a l’adreça auladelparc@staperpetua.cat. Medi Ambient recorda que les places són limitades a quinze famílies per qüestions d’aforament de l’Aula.

Alba sanuy ha manifestat que Santa Perpètua està encara lluny de dades òptimes en quant al reciclatge.Per Alba Sanuy la millor opció per assolir bones dades de recollida selectiva és el porta a porta ja que s'assoleixen xifres del 90%.

La programació d'octubre de l'Aula del parc dedicada als residus finalitza aquest diumenge amb la Festa del reciclatge. Al novembre la programació estarà relacionada amb l'energia. Aquest dimecres es va celebrar la festa dels residus, adreçada principalment a l'alumnat de quart de Primària.


Foto: Exposició sobre els residus, situada a l'Aula del parc / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]