hola

Joves

El darrer trimestre de l’any és l’escollit per treballar els hàbits saludables amb els joves del municipi. Enguany, l'Ajuntament ha endegat la campanya Més salut, inversió de futur!, que s’ha treballat conjuntament des de les regidories de Salut Pública i Joventut.

L’objectiu principal és posar a l’abast del jovent la informació necessària per reflexionar sobre la sexualitat i l’afectivitat saludable, les dependències (pantalles, tabac, alcohol, drogues), alimentació o autoestima, entre d’altres aspectes.

Per treballar aquests temes amb els joves del municipi, s’han programat diferents tallers als espais joves, com ara Relacions a través de la pantalla, que s'ha estrenat aquesta setmana, o el proper titulat Sóc com sóc, que tindrà lloc aquest dijous 20 d’octubre. Al novembre, tindran lloc els tallers Primers auxilis, Estàs apantallat, Sobirania alimentària, Per què no em contestes?, Hàbits d’alimentació saludable i begudes energètiques i M’agrado i, al desembre. Parlem de la regla, Relacions a través de la pantalla i A mi no em passarà.

A més, del 28 de novembre al 2 de desembre, es treballarà als instituts des del Punt d’Informació i Dinamtizació en els Centres d’Educació Secundària (PIDCES) la commemorarció del Dia internacional de la lluita contra la sida.

No a la venda d’alcohol a menors

Dins de la campanya, l’Ajun­tament de Santa Perpètua editarà uns cartells amb el lema 'Aquí et cuidem, No venem alcohol a menors' que es repartiran entre els comerços i bars del municipi.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Punt Jove, situat al número 20 del carrer de Pablo Picasso, o al correu electrònic puntjove@staperpetua.cat.


Foto: Imatge d’arxiu de les dinamitzadores del PIDCES a l’Institut Rovira-Forns / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]