hola

El taller de La gota Carlota inaugura aquest diumenge la programació de l'Aula del parc que aquest mes d'octubre organitza activitats familiars sota la temàtica dels residus. Els tallers començaran a les 10.30 hores i es perllongaran fins a les 12.30 hores i compten amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio. Les activitats són gratuïtes i les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar al correu electrònic auladelparc@staperpetua.cat. fins un dia abans de l'activitat.


La Regidoria de Medi Ambient ha explicat que l’activitat d'aquest diumenge, La gota Carlota, explicarà el concepte del reciclatge, descobrirà aventures i recorrerà el món visitant llocs impressionants. El taller finalitzarà amb la fabricació de plastilina amb materials naturals.

L’Aula del parc programa aquest mes d’octubre quatre tallers coincidint amb una campanya que durà a terme sobre aquesta matèria la Regidoria de Medi Ambient.
La Gota carlota, RecurSOS, Ni un gra d’arròs i la Festa del reciclatge són les activitats que es portaran a terme els diumenges 2, 9, 16 i 23 d’octubre.

La programació d’octubre es tancarà amb la Festa del reciclatge, on els participants podran experimentar amb material reutilitzat. L’activitat disposarà de jocs d’enginy, un carrusel sostenible, una exposició sobre el reciclatge i un taller de fabricació de barques teledirigides.


Foto: Taller de La Gota Carlota celebrat el mes de juny / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]