hola

La Generalitat instal·larà durant l’estiu un barracó a l’Escola Els Aigüerols per atendre les seves necessitats d’escolarització, se­­gons ha avançat la Regidoria d’Educació. L’actuació consistirà en l’adequació de l’espai (a l’antic parc del trànsit, al costat de l’escola) i en la instal·lació de la infraestructura del prefabricat. Està previst que el mòdul es divideixi en diferents espais i serveixi com a menjador-office i aula de psicomotricitat.

El cost de l’actuació és de 41.306,38 euros. La Generalitat ja va anunciar al mes de febrer a l’Ajuntament que assumiria el cost del barracó d’Els Aigüerols per tal de garantir la seva continuïtat i resoldre els problemes d’espais que té l’edifici provisional en el qual es troba l’escola. Els Aigüerols s’ubica actualment a l’edifici municipal de Serveis Educatius a l’espera que la Generalitat construeixi l’escola a l’avinguda de Santiga.

La d’Els Aigüerols no serà l’única cargolera que s’instal·larà per al proper curs a centres educatius de Santa Perpètua. La Generalitat també ha confirmat la instal·lació durant les vacances d’estiu d’una cargolera a l’INS Rovira-Forns, també per necessitats d’escolarització. Ensenyament ha ampliat en una línia més el curs de primer d’ESO, atès que els alumnes que pugen de sisè són més nombrosos que la capacitat que té el centre per acollir-los. El cost de la infraestructura prefabricada és de 26.809,23 euros. En total la Generalitat invertirà en barracons el curs 2015-2016 un total de 68.115,61 euros.

L’INS Rovira-Forns també serà objecte de millores, en una primera fase, en desperfectes registrats a finestres que no tanquen i reparar portes i esquerdes que s’han produït en algunes parets. Altres actuacions anunciades per la Generalitat són de reparació de desperfectes i deficiències de les humitats a l’Escola Santiga i de goteres a les porxades d’infantil i a l’entrada. A l’INS Estela Ibèrica es millorarà l’ampliació de la instal·lació elèctrica.

D'altra banda, l’Ajuntament ha adjudicat el subministrament de dos mòduls prefabricats per a l’Escola d’Adults a l’empresa Dragados SA per un import de 17.919,90 euros (sense IVA) i un període de dos anys. L’anterior concessionària ja va retirar a principis del mes de juliol els barracons, que estaven instal·lats al pati de la Granja Soldevila. Tres empreses van presentar ofertes per realitzar aquest servei. El Consistori ha adjudicat els mòduls a l’oferta més econòmica. Durant aquest estiu es procedirà a la instal·lació dels dos nous mòduls que oferiran servei a l’Escola d’Adults, amb seu a la Granja Soldevila.


Foto: En primer terme l'antic parc del trànsit on s'instal·larà el barracó d'Els Aigüerols / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]