hola

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest dijous 18 d'abril a la Primera Jornada esportiva escolar impulsada pels professors d’educació física dels centres educatius del municipi amb el suport del Servei Educatiu i de l’Ajuntament amb el Pla educatiu d’entorn.

Els infants participants van organitzar-se en diferents grups per conèixer infants d'altres centres i compartir la jornada plegats. De fet, l’objectiu de la jornada era incentivar l’activitat física, el moviment i la cohesió dels diferents grups d’infants a través del joc i amb mirada inclusiva i de gènere.

L’activitat es va desenvolupar al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro al matí amb la presència del professorat d'educació física dels centres. Els infants van poder realitzar un total de vuit jocs cooperatius amb grups d’infants intercentres i van cloure la jornada amb una coreografia conjunta, prèviament treballada.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, que va assistir a la jornada, va explicar que la proposta és una molt bona iniciativa que creu es tornarà a repetir. Per la seva part, des dels Serveis Educatius, expliquen que van rebre la proposta per part del professorat d'educació física i que els va interessar molt el fet de convertir la jornada en un espai de convivència a través del joc cooperatiu.


Foto: L'activitat es va realitzar al Centre Municipal de Futbol / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les piscines municipals i el parc d’aigua seran refugis climàtics i s’obriran aquest estiu
02 Maig 2024 12:52 - RedaccióLes piscines municipals i el parc d’aigua seran refugis climàtics i s’obriran aquest estiu

Les piscines municipals i el parc d’aigua, ubicat al barri de Mas Costa, formaran part de la xarxa [ ... ]

Canvi per millorar la seguretat en l’accés al pàrquing de la Porxada
02 Maig 2024 13:30 - RedaccióCanvi per millorar la seguretat en l’accés al pàrquing de la Porxada

El nou accés a l'aparcament de la Porxada dels Drets Humans des del carrer de Puig i Cadafalch serà [ ... ]

El projecte Impuls a la Rehabilitació energètica ha informat 412 comunitats de Santa Perpètua
02 Maig 2024 11:05 - RedaccióEl projecte Impuls a la Rehabilitació energètica ha informat 412 comunitats de Santa Perpètua

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar ha fet possible informar fins a 412 comunitats [ ... ]