hola

La Regidoria de Joventut organitza avui en el marc de la Mostra d’Ensenyament la taula rodona Diàlegs de Futur: de l’aula a la feina. L’activitat tindrà lloc a partir de les 18 hores a La Promotora (carrer de Pablo Picasso 20). La proposta pretén donar a conèixer diferents estudis i professions i oferirà mini taules rodones amb altres estudiants i professionals de diferents sectors per resoldre els dubtes de les persones assistents.

Aquesta activitat és la primera vegada que es programa en el marc de la mostra i servirà perquè professionals perpetuencs puguin explicar als joves com i on van estudiar els seus oficis. Seran deu persones amb deu perfils professionals diversos que són: auxiliar d'infermeria, psicòloga, metgessa, guia d'esports en medi natural, cuiner, mestra, conductor d'ambulàncies, integrador social, artista multidisciplinar i encarregada del servei de neteja d'edificis de Mogoda Serveis. Segons els interessos, les persones es podran anar adreçant a les diferenmts taules durant els 90 minuts que durarà l'activitat.

La regidora de Joventut, Tamar Zamora, ha subratllat que “aquesta és una manera més per obrir la mirada cap a altres possibilitats de futur que no han de passar indispensablement per estudiar a la Universitat”.

La Mostra, que clou el 12 d’abril, és una campanya informativa sobre els itineraris acadèmics post-obligatoris que realitza el Punt Jove just abans de les inscripcions als estudis. S’ofereix informació d’itineraris, opcions d’estudis, centres públics i concertats i beques, entre d’altres. A més de les assessories personalitzades, s’ofereixen sessions informatives als grups de tercer i quart d’ESO i primer de Batxillerat dels centres educatius de Santa Perpètua.

Foto: Assessories personalitzades de la Mostra d'Ensenyament que clou demà / Joventut

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]