hola

El nombre d'ingressos per Covid-19 ha disminuït a l'Hospital de Mollet en la darrera setmana. Segons ha informat el centre sanitari aquest 1 de setembre en un comunicat, actualment hi ha 10 persones ingressades a l'hospital de referència de Santa Perpètua i d'altres deu localitats vallesanes. S'han donat 12 altes, amb un total de 1.630 des de l'inici de la pandèmia, i s'ha registrat una defunció en els darrers set dies.

El descens de les dades epidemiològiques al territori ha permès a l'Hospital de Mollet reobrir les visites d'acompanyats als pacients no Covid en horari de 12 a 14 hores, una mesura que s'ha fet efectiva des d'aquest dimecres 1 de setembre.

A data d'avui, l'Índex de risc de contagi a Santa Perpètua, segons la pàgina oficial dadescovid.cat és de 142 punts i la taxa de reproducció de la malaltia de 0,67. Actualment hi ha 5 perpetuencs ingressats a centres hospitalaris per Covid-19. Des de l'inici de la pandèmia s'han diagnosticat 2.883 casos al municipi i s'han registrat 57 defuncions. Pel que fa a persones vacunades contra la Covid-19, a Santa Perpètua hi ha 17.411 persones amb la pauta completa.

 

Foto: Els ingressos han disminuït al centre sanitari / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]