hola

Si la pandèmia ho permet, Santa Perpètua tornarà a celebrar la Festa Major d'estiu els dies 2, 3, 4, 5 i 6 de setembre. Així, avui ja es troba activa la web fm.staperpetua.org on la ciutadania pot consultar tota la programació i la informació pertinent.

L'Ajuntament està preparant un programa amb una quarantena d'activitats que es desenvoluparan del 2 al 6 setembre en diversos espais del municipi i que conté propostes per a tots els públics. Com a novetat respecte l'any passat, es preveu recuperar els Deskoncerts, les Nits de versions i el Ball del fanalet. Dos concursos i dues exposicions, concerts, espectacles d'animació infantil, dos activitats itinerants, el castell de focs des del Parc Central reconvertit en piromusical per seguir des de Ràdio Santa Perpètua i activitats d'entitats i esportives, completen la programació. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que "ho tenim tot preparat per poder gaudir d'una festa amb garanties i seguretat, però evidentment serà la situació de la pandèmia al setembre la que determinarà si es pot fer tal i com està plantejada o si haurem de fer canvis de darrera hora". En aquest sentit, el regidor de Cultura, Marçal Solà ha explicat que "hem dibuixat una Festa Major possible en el context de restriccions actual, un moment complicat a nivell epidemiològic, confiem que la situació al setembre sigui millor i poguem gaudir de la festa amb més seguretat encara". La ciutadania rebrà el programa de mà a la bústia la setmana del 23 d'agost.

El gruix d'activitats es faran amb control d'aforament i caldrà reservar entrada al web a partir del 30 d'agost. En aquest sentit, Solà destaca que "aquest és el model que estan seguint enguany tots els municipis i nosaltres a més, comptem amb l'experiència de la Festa Major de l'any passat i amb la darrera edició del festival Moguda Escènica i les dades posen de manifest que prenent totes les mesures podem oferir a la ciutadania espais de cultura i festa segura". Les persones que no puguin fer la reserva telemàtica, podran adquirir les entrades de forma presencial de l'1 al 3 de setembre a la Granja Soldevila, de 9 a 14 h, i als centres cívics El Vapor, Can Folguera, Can Taió i la Florida, de 17 a 20 h. A més de la reserva d'entrades, serà obligatori l'ús de mascareta als recintes, caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i no es podran moure les cadires de lloc, entre d'altres mesures.

 

Foto: A la web es troba la programació, l'espai per reservar entrades i molt més / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]