hola

El Casal Popular Pit roig organitza la revetlla de Sant Joan avui a partir de les 20 hores al pati de l'Escola Santiga. Es tracta d'una festa molt diferent ja que està limitada per les mesures del Procicat. Per aquest motiu, s'ha escollit l'emplaçament d'un centre educatiu per poder tenir controlat l'aforament.

El programa inclou sopar de carmanyola, karaoke i ball. També es farà el sorteig d'una panera. Aquesta és la segona activitat que pot organitzar el Casal Popular des de l'inici de la pandèmia. El Casal Popular Pit roig ha plantejat dues opcions per participar. Un bo d'ajut de màxim cinc persones que inclou per deu euros mitja coca i una ampolla de cava i un bo per a màxim deu persones que dona dret a una coca i dues ampolles de cava per 20 euros. De moment, ja hi ha un centenar de persones que han recollit el tiquet.

El Casal Popular recorda que si hi ha grups que vulguin celebrar la revetlla amb elles i encara no tenen tiquet el poden adquirir a la mateixa Escola Santiga a partir de les sis de la tarda que estaran muntant les taules i la barra.

El president del Casal popular Pit roig, Guillermo Almansa, ha reconegut que és la revetlla més diferent de les que han organitzat fins ara per culpa de les restriccions i les mesures contra la Covid-19.Almansa ha comentat que en cas de pluja ja tenen pensades alternatives per poder continuar amb les activitats programades, però assegura que no li preocupa.

La revetlla de Sant Joan d'aquest any del Casal Popular no permet fer un sopar popular sinó que cada taula com a grup bombolla es porta el sopar de casa i s'organitza. Almansa apunta que a més del karaoke, com que el Procicat ho permet es podrà fer una mica de ball fins a la una de la matinada.

De moment ja hi ha un centenar de persones amb tiquet per a la revetlla del Casal Popular, un fet que demostra que tot i que algunes persones tindran pont hi ha ganes de fer activitats socials, segons afirma Guillermo Almansa.


Foto: Imatge d'arxiu d'una revetlla del Casal Popular al parc Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]