hola

La programació commemorativa del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones clou aquest dissabte 29 de maig amb un itinerari saludable al parc Central. El recorregut serà d’uns tres quilòmetres. La concentració dels i les participants s’ha establert a les 9.45 hores a l’Amfiteatre del parc Central. La passejada està oberta a tota la ciutadania i es lliurarà un obsequi als i les participants, segons ha informat la regidora d’Igualtat i de Salut Pública, Sandra Gómez.

En el marc d’aquesta programació aquest divendres, amb l’aforament ja complet, tindrà lloc al Centre Cívic El Vapor un teatre fòrum sobre igualtat de gènere amb l’obra I si no, qui ho farà?, a càrrec d’Impactat. Aquesta sessió convida a reflexionar activament sobre com segueix influint el sistema patriarcal i l’educació sexista en la desigualtat de gènere, que encara es viu, avui dia a moltes famílies. Es tracta d’un espectacle interactiu i participatiu on el públic deixa de ser un simple espectador per passar a substituir als actors i actrius i ajudar així als i les protagonistes a trobar noves formes d’actuar davant les situacions que planteja la peça. L’obra convida a posar-nos en el seu lloc i així poder assajar la realitat que potser un dia ens tocarà viure.

El programa del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones es va iniciar el dilluns 24 de maig amb una masterclass d’hipopilates al Parc d’Europa. Durant aquesta setmana s’han desenvolupat diverses activitats als centres cívics com Hatha ioga, estiraments, jocs de taula, CTC (Condicionament Total del Cos), salsa i bachata i zumba. Aquests darrers tallers són els que han tingut més acceptació. La programació ha estat dissenyada per les regidories d’Igualtat, Salut Pública i Esports i la Xarxa de Centres Cívics.


Foto: L'itinerari saludable tindrà lloc aquest diumenge al voltant del parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]