hola

L'AMPA de l'Escola Bressol Municipal l'Espiga té previst fer una concentració el 17 de maig a la plaça de la Vila per protestar davant de la decisió de l'Ajuntament de Santa Perpètua de no oferir places en aquest centre educatiu el proper curs. En principi la convocatòria era per a avui dilluns a les 18 hores, però els permisos sol·licitats no han arribat i han decidit programar-la d'aqui a dues setmanes. Les famílies es consideren perjudicades amb aquesta resolució ja que es veuran obligades a matricular els seus fills i filles a d'altres escoles molt més allunyades dels seus domicilis

Fins i tot assenyalen que en alguns casos, són els avis les persones que recullen els infants i aquest canvi de centre, amb una nova adaptació a l'equip docent, companys i edifici, pot fer que alguns tampoc puguin anar fins a altres escoles bressol. També que augmentarà el nombre de famílies que hagin d'utilitzar el vehicle privat per dur als infants al centre.

L'AMPA de L'Espiga critica que la decisió s'hagi pres unilateralment i només amb criteris econòmics. La seva presidenta, Maria Busquets, acusa l'Ajuntament de manipular dades indicant majors costos dels reals i menors nombres d'infants. Busquets ha afirmat que, malgrat el Consistori no parli de tancament ho és perquè si es reobre ja no serà el mateix projecte.

Des de l'AMPA de l'escola bressol municipal L'Espiga s'afirma que l'estalvi passarà del 0,11 al 0,3% del pressupost de l'Ajuntament. Maria Busquets afirma que estan convençuts que hi haurà massificació perquè actualment hi ha catorze aules en servei de les setze disponibles.

La presidenta de l'AMPA de l'Espiga ha acusat el regidor d'Educació, Pere García, d'actuar per interessos polítics argumentant que al ple va defensar l'obertura del CAP La Florida però tancar el centre educatiu.

Busquets ha afirmat que es va demanar a l'Ajuntament una justificació econòmica del tancament que no s'ha facilitat i que l'AMPA té propostes fetes que ni tan sols ha volgut escoltar l'Ajuntament.


Foto: Una pancarta en contra del tancament a l'EBM L'Espiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]