hola

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Terrassa  van detenir el passat 3 de març un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Polinyà, com a presumpte autor d’onze delictes de robatori amb intimidació a benzineres, la majoria al Vallès, i per delictes d’estafes. El jutge d’instrucció del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès va  decretar el seu ingrés a presó. Entre els delictes que se li imputen figuren dos robatoris violents i un furt en dues benzineres de Santa Perpètua de Mogoda. Es dona la circumstància que, l’arrestat actuava amb un altre home que va ser detingut el passat 11 de febrer a Granollers per dos robatoris amb violència i intimidació a dues benzineres del Vallès Oriental i va ingressar a presó.

Els Mossos expliquen que el modus operandi de l’agressor es repetia en cada cas: durant la tarda o al capvespre l’autor entrava dins l’establiment amb pas decidit, el rostre mig cobert amb gorres i buf, cridant al treballador i exigint la recaptació de la caixa. La policia també informa que sovint feia ús d’una arma blanca per intimidar fins a fer-se amb la recaptació de la caixa. Tot seguit, sortia de l’establiment i fugia del lloc, en algunes ocasions disposava d’un còmplice que vigilava fora mentre es produïa el robatori.

La investigació dels Mossos va permetre relacionar l’home i al seu còmplice, en alguns casos, en 15 fets des de finals de  l’any passat. Cinc robatoris amb violència i intimidació a benzineres i un altre a un comerç de Terrassa,  dos robatoris violents i un furt en dues benzineres de Santa Perpètua de Mogoda, un altre robatori violent a Rubí, una estafa en una benzinera de Sabadell i tres robatoris violents més a benzineres de Ripollet, Lliçà de Vall i al Bages.
Per tots aquests fets els agents van detenir a l’autor i, amb l’autorització del Jutjat d’Instrucció número 2 de Cerdanyola del Vallès, van fer una entrada i registre al seu domicili el dia 5 de març. En el domicili els agents van localitzar molta de la roba que havia utilitzat en els robatoris, passamuntanyes, gorres, una navalla, entre d'altres objectes.


Foto: Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Polinyà com a pressupte autor de diversos atrcaments a benzineres / Mossos d'Esquadra

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]