hola

Catalunya aixeca el confinament comarcal i el comerç no essencial podrà obrir els cap de setmana a partir del 15 de març segons ha anunciat aquest migdia la Generalitat de Catalunya que ha revisat les restriccions actuals provocada per la pandèmia. La mesura estarà en vigor durant dues setmanes. Sobre la mobilitat, el conseller d’Interior i la consellera de Salut van remarcar que es limiten els desplaçaments a la bombolla de convivència i van recordar que cal extremar les precaucions i reduir les trobades socials.

Altra de les novetats que es flexibilitzen és que els grans establiments comercials podran ampliar la seva superfície de venda fins els 800 metres quadrats. Fins ara només estava permet una superfície de 400 metres quadrats.

També s’autoritzen les competicions de l’esport federat per a menors de 16 anys. Es permet la presència de públic en totes aquelles competicions esportives amb seient preassignat, excepte les competicions estatals i internacionals que tenen prohibicions d’altres organismes. L’aforament de públic serà del 50% en espais a l’aire lliure i del 30% en espais tancats. La cultura popular i tradicional està permesa sempre que siguin activitats estàtiques i que es facin en espais perimetrats o tancats, i amb les mateixes limitacions d’aforament que les activitats culturals

La setmana passada ja es va flexibilitzar el sector dels bars i restaurants que poden obrir de dos quarts de vuit del matí fins les cinc de la tarda.


Foto: Els establiments comercials podran obrir els dissabtes / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]

Alumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar
18 Abr 2024 09:22 - RedaccióAlumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua participen avui 18 d’abril [ ... ]

S’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents
17 Abr 2024 13:02 - RedaccióS’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha finalitzat les obres d’instal·lació [ ... ]