hola

El president de Renfe, Isaías Táboas, s'ha compromès a millorar l'accessibilitat de l'estació de la R3 a la Florida amb la instal·lació d'un ascensor que connecti l'andana amb el carrer. Actualment aquesta estació no disposa d'elevador i les persones amb mobilitat reduïda tenen moltes dificultats per accedir-hi així com aquelles que viatgen amb infants amb carret.

Táboas va donar l'ordre d'encarregar la redacció del projecte a la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo, durant la seva visita a les obres de la futura estació Santa Perpètua-Riera de Caldes que va tenir lloc el divendres 5 de març.

La millora de l'accessibilitat de l'estació de Renfe de la Florida és una de les reivindicacions històriques de la ciutadania, de l'Ajuntament de Santa Perpètua, de l'Assocació de Veïns i veïnes de La Florida i de l'’entitat local ADSP Junts per la Diversitat.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha expressat la seva satisfacció per aquest anunci que permetrà millorar l'accessibilitat en aquest equipaments però ha recordat que també reclamen millores en les andanes ja que accedir als trens també suposa molts problemes a les persones amb mobilitat reduïda.


Foto: Estació de Renfe al barri de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]