hola

L'empresa propietària i promotors dels terrenys on s'aixecaran dues promocions d'habitatge entre la plaça de la Vila i l'avinguda de Jacint Verdaguer ha procedit a talar els arbres que hi havia en aquest solar. Els exemplars presentaven perill ja que alguns van patir danys en la darrera ventada. L'actuació va començar aquest dimarts 2 de febrer.

La Regidoria de Medi Ambient ha informat que es va requerir a l'empresa propietària que comprovés l'estat d'aquests arbres o alguna de les seves branques per si podien suposar un perill davant de les ventades que al mes de gener van sacsejar el municipi. Per la seva situació respecte a les obres que han de començar en breu temps i pel tipus d arbre que és, un ailant, de caràcter invasiu amb grans arrels, seran substituïts per arbres de major qualitat ambiental amb magnòlies de fulla caduca en el nou passatge de vianants que unirà la Plaça de la Vila i l' avinguda de Jacint Verdaguer, segons ha informat el departament municipal.

Els exemplars retirats no formen part del catàleg d'arbrat que té l'Ajuntament de Santa Perpètua. Des de la Regidoria de Medi Ambient han subratllat que la construcció d'aquestes promocions d'habitatge incorpora l'obligatorietat de plantació del nou arbrat i la seva correcta ubicació respecte les futures edificació que garanteixi la qualitat urbana exigida al planejament vigent.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]