hola

El Col·legi Sagrada Família ha començat el nou any amb una nova web corporativa (www.safasp.net) totalment renovada i adaptada als condicionants de la situació sanitària provocada per la pandèmia, segons ha explicat el centre en un comunicat. El col·legi manifesta que les millores en el disseny n’afavoreixen la navegabilitat i propicien el desenvolupament de tasques i accions que fins fa poc només eren possibles des de la presencialitat.
Algunes de les noves funcionalitats que incorpora la web són les visites virtuals interactives en 3D,  reculls de faqs (preguntes freqüents), accés directe a l'espai de matriculacions amb la possibilitat de concertar entrevistes,  formularis de contacte, espai d'exalumnes, borsa de treball, etc.

Dia de la Pau
D'altra banda, la celebració anual del Dia de la Pau ha esdevingut "un dels actes més entranyables i recordats per l’alumnat del Col·legi Sagrada Família". A més d’educar en els valors de la concòrdia, la tolerància, la solidaritat i el respecte als drets humans, l’esdeveniment permet d’estrènyer els vincles de la comunitat educativa entorn d’una causa comuna, segons expressa el Col·legi Sagrada Família

En aquesta edició, la situació sanitària no ha permès una celebració conjunta al pati, com era habitual. No obstant això, tot el col·legi ha col·laborat en l’elaboració de coloms farcits de missatges de pau i d’esperança.


Foto: Celebreació del Dia de la Pau / Col·legi Sagrada Família

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents
17 Abr 2024 13:02 - RedaccióS’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha finalitzat les obres d’instal·lació [ ... ]

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]