hola

La torbonada provocada per una línia de tempestes amb forts vents del temporal Hortense va provocar una trentena d'incidències a Santa Perpètua entre divendres i diumenge. Segons ha informat Policia Local, els incidents han consistit en la caiguda de branques i arbres, i també el despreniment de xapes i arrebossats a les edificacions. No s'ha notificat cap dany personal.

En les tasques per recuperar la normalitat han participat agents de la Policia Local, membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Santa Perpètua i l'empresa municipal Mogoda Serveis.

Entre les actuacions més destacades hi ha la caiguda d'un arbre de grans dimensions al carrer del Penedès que va caure sobre un vehicle estacionat sense causar danys personals i desperfectes a la tanca d’una empresa. Protecció Civil va haver de trossejar l'arbre per poder retirar-lo.

Un altre arbre va caure al carrer de Cadaqués que dificultava el pas dels vehicles i que va provocar danys a mobiliari urbà. En aquest cas, Bombers va haver de revisar perquè es va quedar damunt d’un pal de llum i era necessari per retirar-lo de forma segura.

El cap de la Policia Local, Xavi López, ha informat que van ser una trentena llarga d'incidents els que va deixar la ventada sense que es produís cap dany personal.El vent també va moure contenidors d'escombraries dels carrers. López ha destacat que sobretot els voluntaris de protecció Civil i Policia Local van treballar per solucionar les incidències el més ràpid possible.

El cap de la Policia Local recorda que ja fa uns anys que cap els mesos de gener o febrer es produeixen fortes ventades.


Foto: La caiguda d'arbres i branques ha estat la principal incidència del temporal de vent / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]