hola

El Procicat ha decidit prorrogar fins el 7 de febrer les restriccions vigents en aquest moment i que finalitzaven a les 0 hores del 25 de gener. Així doncs, durant dues setmanes més es mantindrà el confinament municipal, el nocturn entre les 22 i les 6 hores i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana. També continuen tancats els centres comercials, els establiments de més de 400 metres quadrats i els gimnasos.

L'hostaleria manté la seva activitat com fins ara. Bars i restaurants tenen l’horari d'obertura al públic de 7.30 a 9.30h i de 13 a 15.30h. Dins d'aquest horari, les terrasses de bars i restaurants es mantenen obertes i l'aforament a l'interior dels locals es limita al 30%.  Les taules amb un màxim de quatre persones (a excepció si és convivència familiar) i la distància mínima entre els comensals de diferents taules serà de dos metres. També es pot servir menjar per emportar, que es pot recollir al local fins a les 22h i rebre'l a casa fins a les 23 h.

Els teatres, cinemes, museus, biblioteques i sales d'exposicions podran obrir amb un aforament del 50% i un màxim de 500 persones i amb ventilació òptima fins a un màxim de 1.000.

Les activitats extraescolars només es podran fer aquelles que es facin en el mateix centre i amb el mateix grup bombolla de convivència escolar.
Pel que fa a les les activitats físiques queden reduïdes només a l'exterior. Només poden obrir les piscines amb un 30% de l'aforament. Continua permés l'esport federat a l'aire lliure i les activitats físiques i esportives individuals entre municipis limítrofs. Així com la pràctica esportiva a l'exterior amb grups de menys de sis persones. Les continuen suspeses.

Continua la prohibició de reunions de més de sis persones, llevat que es tracti de convivents, i que no se superin les dues bombolles de convivència. A les trobades a l'aire lliure no es permet el consum de menjar i beure.

Les mesures contra la Covid-19 que la Generalitat de Catalunya va establir el 7 de gener, i que la setmana passada es van prorrogar fins al 24 de gener, s’ampliaran dues setmanes més i estaran vigents fins al diumenge 7 de febrer. La generalitat manté aquestes restriccions a causa de les dades negatives d’evolució de la pandèmia.


Foto: L'hostaleria té l’horari d'obertura al públic de 7.30 a 9.30h i de 13 a 15.30h / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La situació de l'Hospital de Mollet segueix estable amb 17 ingressats per Covid-19
24 febrer 2021 16:13 - RedaccióLa situació de l'Hospital de Mollet segueix estable amb 17 ingressats per Covid-19

L’Hospital de Mollet segueix estable, amb 17 persones ingressades per Covid-19 i manté l’accés [ ... ]

Santa Perpètua forma part de la nova Associació de Municipis per l'Energia Pública
24 febrer 2021 15:57 - RedaccióSanta Perpètua forma part de la nova Associació de Municipis per l'Energia Pública

L’ Ajuntament de Santa Perpètua amb altres 73 municipis catalans i quatre entitats han constituït [ ... ]

Residu Zero recull uns 80 quilos de residus durant l'activitat 'Enamorats de la natura'
24 febrer 2021 15:37 - RedaccióResidu Zero recull uns 80 quilos de residus durant l'activitat 'Enamorats de la natura'

Residu Zero SPM va aconseguir recollir uns 80 quilos de residus de l’entorn de la riera de Caldes [ ... ]