hola

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ha començat l’any reobrint amb menys activitats que quan va tancar portes per les festes de Nadal i Reis. La situació sanitària ha endurit les mesures del Procicat de la Generalitat i ara les activitats infantils no es poden fer ni en grups reduïts com sí es feien al desembre. Les activitats de l’Escola Municipal de les Arts han perdut la seva presencialitat, les del programa PAE sí que es poden acollir en tractar-se de grups reduïts coincidents amb els grups bombolla dels centres educatius. Actualment, la Xarxa continua oferint una trentena de tallers per a adults de manera online i en directe. La sessió es fa en directe, per tant és el mateix dia i hora que si es pogués fer als centres cívics i els participants poden interactuar entre ells i amb el professorat. El preu dels tallers és al 50% de quan eren presencials. Les persones interessades poden consultar i inscriure’s a través del banner de la web de l’Ajuntament.

La Xarxa de Centres Cívics recorda que es pot provar una sessió gratuïta https:// bit.ly/ProvaOnlineXCC. Les activitats per a adults i gent gran que es poden fer aquests dies online són CTC, Country, Estiraments i manteniment físic, Fitness Zunva, Hatha Ioga, Hipopilates, Hipopressius, Informàtica, Ioga i relaxació, Ioga per a fer asseguts, Ioguilates, Kundalini Ioga, Pilates, Qi-gong i Zumba. D’altra banda, el col·lectiu de la Gent Gran continua disposant d’atencions personalitzades individuals del taller de memòria i des d’aquest gener també en grups de cinc més la persona monitora es pot fer l’activitat de manteniment a la pista coberta del Servei d’Esports.

Concurs de relats breus

Respecte a les activitats relacionades amb el Nadal organitzades per la Xarxa de Centres Cívics, es van fer tallers de decoració online i també de Cuina de Nadal que va funcionar molt bé. També la Xarxa va convocar el Primer Concurs de relats breus que va aconseguir participació només d’adults. Els premiats van ser Mercedes Fernández i Francisco Jiménez als quals se’ls obsequiarà amb un lot de llibres de Santa Perpètua i un producte de promoció de la marca Santa Perpètua


Foto: Activitat en línia de la Xarxa de Centres Cívics / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La situació de l'Hospital de Mollet segueix estable amb 17 ingressats per Covid-19
24 febrer 2021 16:13 - RedaccióLa situació de l'Hospital de Mollet segueix estable amb 17 ingressats per Covid-19

L’Hospital de Mollet segueix estable, amb 17 persones ingressades per Covid-19 i manté l’accés [ ... ]

Santa Perpètua forma part de la nova Associació de Municipis per l'Energia Pública
24 febrer 2021 15:57 - RedaccióSanta Perpètua forma part de la nova Associació de Municipis per l'Energia Pública

L’ Ajuntament de Santa Perpètua amb altres 73 municipis catalans i quatre entitats han constituït [ ... ]

Residu Zero recull uns 80 quilos de residus durant l'activitat 'Enamorats de la natura'
24 febrer 2021 15:37 - RedaccióResidu Zero recull uns 80 quilos de residus durant l'activitat 'Enamorats de la natura'

Residu Zero SPM va aconseguir recollir uns 80 quilos de residus de l’entorn de la riera de Caldes [ ... ]