hola

Més de 4.700 persones van poder saludar els Reis Mags durant la jornada de dimarts 5 de gener en el marc de la Comitiva Reial. Aquesta activitat substituïa la tradicional Cavalcada, no autoritzada per la Generalitat a través del Procicat. La plaça de l'Era va acollir l'esdeveniment, en el qual infants i adults van poder saludar i fotografiar-se amb els tres reis i veure les carrosses de Ses Majestats i gaudir d'uns titelles gegants que amenitzaven el recorregut.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, s'ha mostrat satisfet pel desenvolupament de l'activitat i ha agraït el civisme i el respecte per les mesures de seguretat de les famílies. Solà ha explicat que la reserva d'entrades per a l'activitat va funcionar correctament i que del total només 73 persones van acudir sense entrada. “Els horaris eren aproximats per intentar que l'assistència fos fluïda i evitar aglomeracions”, ha explicat el regidor que ha reconegut que “durant la tarda es van produir cues i alguns retards”.

A causa de les restriccions, l'Ajuntament va haver d'adaptar l'arribada dels Reis al format autoritzat d'activitat estàtica. La Regidoria de Cultura ho tenia tot enllestit per celebrar una Cavalcada amb un recorregut el triple de llarg que tradicionalment, sense caramels i seguici i respectant totes les mesures de seguretat.

La Comitiva Reial a les xarxes socials

Davant de la impossibilitat de celebrar la Cavalcada i per tal que els infants de Santa Perpètua no es perdessin moments tan especials com l'entrega de la clau màgica i el discurs dels reis, l'Ajuntament de Santa Perpètua va adaptar aquests esdeveniments i els va fer públics a través d'audiovisuals a les xarxes socials municipals. Així, diumenge 3 de gener es va fer públic un muntatge en el qual l'alcaldessa, Isabel Garcia, lliurava a través de videoconferència i servei de missatgeria la clau màgica de la ciutat al Rei Gaspar, com a representant dels tres Mags, mentre que dimarts 5 al vespre es va poder veure el missatge que Ses Majestats, en aquest cas també a través del Rei Gaspar, van dirigir a tots els nens i nenes de Santa Perpètua.

Foto: Els infants van poder saludar als Reis Mags / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]