hola

Ràdio Santa Perpètua i la Regidoria de Comerç ofereixen als comerciants de la localitat l’opció de fer publicitat gratuïta des d’ara i fins al dia de Reis. Aquesta campanya se suma a les ja endegades per donar suport als comerciants, restauradors i serveis que han vist com la pandèmia els ha obligat a baixar persianes durant diversos períodes obligats per les decisions preses pel Govern de la Generalitat i de l’Estat per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19.

La Regidoria de Comerç s’ha posat en contacte amb els comerciants de la localitat per explicar-los que tenen l’opció de fer-se publicitat a través de Ràdio Santa Perpètua i de manera gratuïta. Aquells establiments i serveis que estiguin interessats han de fer arribar una gravació amb el missatge publicitari que volen transmetre indicant aquelles dades que consideren essencials per al seu negoci. La gravació es pot enviar al telèfon de whatsapp de l’emissora municipal, 608748018. I si volen poden desitjar bones festes. Els tècnics de l’emissora muntaran l’anunci perquè soni atractiu.

Actualment, Ràdio Santa Perpètua té en marxa una campanya gratuïta de publicitat destinada als restauradors que des del 16 d’octubre només podien servir menjar per emportar. Hores d’ara, són vuit els restaurants i cafeteries que han optat per aquesta oferta i que poden continuar aprofitant amb la nova campanya oberta a tots els comerciants de Santa Perpètua.


Foto: Imatge d'arxiu del control de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]