hola

Els dies 20 i 21 de novembre tindrà lloc la 12ª edició del Gran Recapte d’Aliments que enguany serà virtual per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19 i suprimir la classificació dels aliments donats. Des d'avui dilluns 16 de novembre estaran actius els punts de recollida que seran alguns supermercats i la pàgina web granrecapteonline.com.

Aquest cop no es farà la tradicional recollida física d’aliments, sinó que la ciutadania haurà de fer una donació econòmica a la caixa del supermercat a través del Codi Gran Recapte. A Santa Perpètua aquest donatiu es podrà fer des d'avui mateix als supermercats Bon Preu, Esclat, Lid, Condisl i Mercadona.

El Banc dels Aliments ha explicat que aquest any amb la pandèmia sanitària ha calgut modificar i reinventar aquesta campanya solidària. El més significatiu sempre havia estat el Voluntariat i la presència d'aquest als diferents punts recollint material i això aquest any queda molt reduït.

El voluntariat es converteix en ambaixador dels Bancs dels Aliments i ajudarà a difondre el Gran Recapte divendres i dissabte en les línies de caixa dels supermercats adherits a la campanya. Les inscripcions al voluntariat es poden fer al web del gran recapte.

El delegat del Banc dels Aliments del Vallès Occidental, Miquel Àngel Rodríguez, explica que es pot col·laborar sense sortir de casa a través del web granrecapteonline.com fent donacions de cistelles de diferents quanties. La contribució presencial es podrà fer als supermercats Bon Preu, Esclat, Lidl i Mercadona, però no amb la compra directa d'aliments sinó amb un donatiu directament a caixa. La quantitat es pot decidir per part del ciutadà, segons ha explicat Rodríguez.

El donatiu quedarà reflectit com a tal en el tiquet de compra. El delegat del Banc dels Aliments ha explicat que això dona seguretat a la persona que el fa i al Banc dels Aliments que després comprarà els aliments necessaris amb la suma aconseguida. Rodríguez ha avançat que en alguns dels establiments hi haurà un voluntari del gran recapte identificat que oferirà informació de la campanya.

Foto: Magatzem municipal d'aliments / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]