hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha interposat gairebé un centenar de denúncies per incompliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 entre els dies 25 d'octubre i 10 de novembre. Els agents de la Policia Local han hagut de denunciar 20 cops per no fer ús de les mascaretes, vuit vegades per consum d'alcohol en espais públics i altres vuit per fumar sense guardar la distància de seguretat. També s'ha multat a tres establiments. A 31 joves per reunions de més de sis persones i s'ha sancionat a 28 persones per no respectar el confinament nocturn o de cap de setmana. En total, les infraccions denunciades en els darrers quinze dies són 98, segons ha informat el cap de la Policia Local, Xavi López.

Tot i aquest gairebé centenar de denúncies interposades, López, considera que la ciutadania perpetuenca majoritàriament està fent un bon compliment amb les mesures Covid-19. El cap de la Policia Local destaca que els perpetuencs compleixen amb l'ús de la mascareta i amb les restriccions de mobilitat del cap de setmana i apunta que és cert que sempre hi ha alguna persona que no segueix les normes i això es veu més que totes les que ho estan fent bé.

La setmana passada la Policia Local va haver de denunciar un restaurant perquè estava fent servei de menjar a dins del local a divuit persones. Xavi López ha puntualitzat que aquesta ha estat una excepció i que restauradors i comerciants estan complint amb les restriccions fixades per la Generalitat i ha asseverat que els establiments es juguen el seu prestigi.


Foto: Control de la Policia Local / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]