hola

L'Aula del Parc proposa aquest cap de setmana una sortida familiar al Bosc Soldevila com alternativa a la suspensió de les activitats programades per a aquest mes de novembre.

Les activitats de l’Aula del parc que organitza la Regidoria de Medi Ambient en el marc de l’educació ambiental, s’han vist afectades per les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19. D’aquesta manera, no es podran realitzar durant aquest mes i a l’espera que s’aixequin les mesures que afecten a l’àmbit de les extraescolars.

Les dinamitzadores de l’Aula del Parc ofereixen a les famílies interessades en aquestes temàtiques alternatives i envien cada setmana propostes concretes per tal que puguin gaudir de la natura més propera. La setmana passada van proposar una visita a l'espai natural de Gallecs.

El regidor de medi ambient, Joan martinez ha confirmat que s'ha hagut de suspendre les activitats de l'Aula a causa de les noves mesures per lluitar contra la propagació de la pandèmia.

Les persones que en alguna ocasió s’han inscrit a l’Aula del parc rebran setmanalment a través del correu electrònic una proposta concreta per gaudir d’algun dels espais naturals de Santa Perpètua el cap de setmana. Si alguna persona està interessada a rebre aquesta informació pot rebre-la de manera gratuïta a auladelparc@staperpetua.cat.


Foto: Bosc Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]