hola

L'Hospital de Mollet compta amb un total de 56 persones ingressades (33 menys que dimecres passat), segons ha informat aquest 11 de novembre el centre hospitalari de referència de Santa Perpètua i d'altres deu municipis vallesans. En els darrers set dies, s'han registrat nou defuncions i s'han donat un total de 66 altes (17 més que la setmana anterior). Des de l'inici de la pandèmia, l'Hospital de Mollet ha donat 752 altes.

Segons dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot al Baix Vallès augmenta lleugerament respecte la setmana anterior amb un risc de rebrot de 902 i la taxa de contagi (Rt) de 1,05.

D'altra banda, l'Hospital de Mollet manté el projecte de Suport Covid per tal de donar suport, afavorir la comunicació i reduir l’ansietat de les famílies i acompanyants de les persones ingressades. L'equip encarregat està format per diferents professionals sanitaris, treball social i d’atenció espiritual que realitzen vídeotrucades per tal de possibilitar el contacte entre pacients i els seus contactes i fomentar un espai de comunicació més pròxim on es puguin veure i parlar.

Sara Pons, responsable del Servei d’Atenció Espiritual, explica que “un cop finalitzada la trucada es treballa la contenció i el suport emocional amb la persona atesa”. L’equip també realitza trucades diàries de suport a familiars on s’ofereix informació més propera i emocional sobre el dia a dia de la persona ingressada. Aquestes trucades tenen per objectiu tranquil·litzar als familiars i reduir l’ansietat més enllà de la trucada de l’equip mèdic per informar de l’estat de la persona atesa.

Aquest servei està dissenyat per a persones fràgils, que no tenen autonomia o que no disposen de telèfon o tableta per poder fer-ho per elles mateixes.


Foto: Les  persones integrants de l’equip de Supot Covid-19 en aquesta segona onada / Hospital de Mollet 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]