hola

L'Associació de Comerciants, Els Comerciants, posa a l'abast de la ciutadania una APP des d'on el client podrà fer compres, participar de campanyes com ara el seu tradicional rasca i guanya, obtenir informació de productes i serveis de l'associació o adquirir descomptes, entre d'altres.

L'APP estarà disponible a partir del 5 de novembre per a les plataformes Android i IOS i, amb aquesta iniciativa, el comerç local es vol adaptar a la situació actual i fer una passa més cap a la digitalització.

Des d'Els Comerciants expliquen que l'aplicació no només és un aparador dels associats sinó que preveu aportar avantatges importants als clients i facilitar les seves compres. Tanmateix indiquen que esperen que el màxim de persones possible es descarreguin l'APP per començar a gaudir dels serveis que ofereix. Fa uns mesos Els Comerciants ja van actualitzar la seva pàgina web i ara, donen un pas més, posant en marxa aquesta aplicació que també enviarà notificacions d'avisos i ofertes a aquells que tinguin l'opció activada.

Ara, l'aplicació comença només amb els comerços associats però amb la possibilitat d'ampliar els serveis a altres establiments de Santa Perpètua.

El president d'Els Comerciants, Manel Alcaraz, ha destacat els grans avantatges que permetrà fer l'aplicació tant des del punt de vista dels establiments com des de la clientela. Alcaraz creu que és una eina potentíssima.

Els comerços podran enviar notificacions als usuaris a través de l'aplicació o del correu electrònic. El president d'Els Comerciants ha destacat que les funcions es poden anar ampliant i perfeccionant. Manel Alcaraz s'ha mostrat disposat a oferir en un futur aquesta aplicació d'Els Comerciants a través d'un conveni o acord amb l'Ajuntament a la resta de comerços perpetuencs.

La clientela podrà veure tots els comerços associats a l'entitat o els productes i serveis a través d'un cercador. Manel Alcaraz ha destacat que l'aplicació té marketplace que permetrà fer compres online.

El president d'Els Comerciants ha titllat d'aposta total de digitalització que ja va començar amb el nou web i que ara amb aquesta app pot ajudar sobretot en aquesta situació de pandèmia.


Foto: Els Comerciants també han estrenat aquest any una nova web / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]