hola

Avui 5 d'octubre comença una nova temporada de la programació d’Envelliment actiu que organitza la Regidoria de Gent Gran. Unes 145 persones s'han inscrit a les activitats programades en aquesta edició. El programa inclou tallers d'activitat física: Activa la teva ment, gimnàstica de manteniment, dinamització, manualitats i treu-li suc al teu mòbil.

Amb aquesta programació, la Regidoria de Gen Gran vol promoure la qualitat de vida i la participació social de les persones grans, en el marc de dinàmiques i relacions més intergeneracionals i inclusives.

El programa Envelliment Actiu s'ha hagut d'adaptar a les mesures sanitàries motivades per evitar contagis de Covid-19. Això ha obligat a canviar les activitats de sala i a reduir ràtios. Tot i això, hi ha persones que han quedat en llista d'espera.

El taller Activa la teva ment disposa de diferents horaris i espais. Tindrà lloc al centre cívic Can Folguera tres dies diferents, a Can Taió, La Florida i La Creueta una sessió a cada centre cívic i dues més a El Vapor.

La Gimnàstica de manteniment es pot practicar a Can Taió i La Florida i va a càrrec de monitors del Servei d'Esports. I al centre cívic La Florida també es faran els tallers de manualitats i dinamització.

La Xarxa de Centres Cívics ha proposat aquesta temporada un taller destinat a la Gent Gran relacionat amb les noves tecnologies que es diu Treu-li suc al teu mòbil. La previsió es que es puguin fer sessions a Can Folguera, Can Taió, El Vapor, La Creueta i La Florida. Per a més informació, cal preguntar a la Xarxa de Centres Cívics.

Recordar també que algunes entitats organitzen activitats als centres cívics adreçats a la gent gran. Així el Club Edad de Oro ha preparat l'espai obert de jocs de taula cada tarda, balls en línia els dimarts a la tarda i els tradicionals balls de tarda de diumenge a La Florida. Al Vapor, l'associació de pensionistes del casal d'Avis durà a terme cada diumenge el ball de tarda i el Banc del temps de l'associació Veïnal Centre Vila ofereix tardes de Rummi de dilluns a dijous.


Foto: Taller de manualitats, durant la clausura del programa de 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Ecoembes instal·la dos punts informatius per explicar el projecte RECICLOS
17 Set 2021 11:55 - RedaccióEcoembes instal·la dos punts informatius per explicar el projecte RECICLOS

Ecoembes, entitat impulsora del projecte RECICLOS, ha instal·lat dos punts informatius per donar a [ ... ]

L’AlfaTIC presenta nous monogràfics per impulsar la competència digital
17 Set 2021 11:26 - NataliaL’AlfaTIC presenta nous monogràfics per impulsar la competència digital

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia aquest mes de setembre un nou cicle de càpsules monogràfiques [ ... ]

Santa Perpètua ha recuperat aquest mes el servei de farmàcia de guàrdia de 24 hores
16 Set 2021 13:01 - RedaccióSanta Perpètua ha recuperat aquest mes el servei de farmàcia de guàrdia de 24 hores

Santa Perpètua ha recuperat aquest mes de setembre el servei de farmàcia de guàrdia de 24 hores. [ ... ]