hola

Avui 5 d'octubre comença una nova temporada de la programació d’Envelliment actiu que organitza la Regidoria de Gent Gran. Unes 145 persones s'han inscrit a les activitats programades en aquesta edició. El programa inclou tallers d'activitat física: Activa la teva ment, gimnàstica de manteniment, dinamització, manualitats i treu-li suc al teu mòbil.

Amb aquesta programació, la Regidoria de Gen Gran vol promoure la qualitat de vida i la participació social de les persones grans, en el marc de dinàmiques i relacions més intergeneracionals i inclusives.

El programa Envelliment Actiu s'ha hagut d'adaptar a les mesures sanitàries motivades per evitar contagis de Covid-19. Això ha obligat a canviar les activitats de sala i a reduir ràtios. Tot i això, hi ha persones que han quedat en llista d'espera.

El taller Activa la teva ment disposa de diferents horaris i espais. Tindrà lloc al centre cívic Can Folguera tres dies diferents, a Can Taió, La Florida i La Creueta una sessió a cada centre cívic i dues més a El Vapor.

La Gimnàstica de manteniment es pot practicar a Can Taió i La Florida i va a càrrec de monitors del Servei d'Esports. I al centre cívic La Florida també es faran els tallers de manualitats i dinamització.

La Xarxa de Centres Cívics ha proposat aquesta temporada un taller destinat a la Gent Gran relacionat amb les noves tecnologies que es diu Treu-li suc al teu mòbil. La previsió es que es puguin fer sessions a Can Folguera, Can Taió, El Vapor, La Creueta i La Florida. Per a més informació, cal preguntar a la Xarxa de Centres Cívics.

Recordar també que algunes entitats organitzen activitats als centres cívics adreçats a la gent gran. Així el Club Edad de Oro ha preparat l'espai obert de jocs de taula cada tarda, balls en línia els dimarts a la tarda i els tradicionals balls de tarda de diumenge a La Florida. Al Vapor, l'associació de pensionistes del casal d'Avis durà a terme cada diumenge el ball de tarda i el Banc del temps de l'associació Veïnal Centre Vila ofereix tardes de Rummi de dilluns a dijous.


Foto: Taller de manualitats, durant la clausura del programa de 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Residu Zero recull 80 quilos de brossa a la riera de Caldes
15 Gen 2021 11:52 - RedaccióResidu Zero recull 80 quilos de brossa a la riera de Caldes

L’entitat local Residu Zero SPM va participar el passat 27 de de sembre en una recollida de brossa [ ... ]

La Generalitat anuncia que el curs vinent es posarà en marxa el primer Institut Escola
15 Gen 2021 11:48 - RedaccióLa Generalitat anuncia que el curs vinent es posarà en marxa el primer Institut Escola

La Generalitat de Catalunya ha anunciat aquesta setmana que l’aposta de creació del primer Institut [ ... ]

Els Mossos d'Esquadra posen en marxa la cita prèvia per posar denúncies a comissaria
15 Gen 2021 11:42 - RedaccióEls Mossos d'Esquadra posen en marxa la cita prèvia per posar denúncies a comissaria

Els Mossos d’Esquadra ha posat en marxa un sistema de cita prèvia per a posar denúncies amb l’objectiu [ ... ]