hola

La Xarxa de Centres Cívics Municipal comença avui 1 d'octubre la temporada 2020-2021 amb un total de 1.447 inscripcions. Sota el lema 30 i seguim!, en referència al 30è aniversari de la creació del primer centre cívic al municipi, el de La Creueta, la Xarxa posarà en marxa finalment un total de 168 activitats agrupades en set àmbits: per als més petits de la casa, per gaudir en família, per aprendre i compartir, per a l’artista que portes dins, per ballar i sentir, per cuidar el cos i la ment, i per cuinar i tastar.

La programació ha sofert canvis d'horaris per tenir en compte l'esglaonament de les sortides, la ventilació dels espais i la reducció d'aforament. La responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal, ha destacat que la seguretat és el més important ara i per això s'han pres totes les mesures necessàries.També ha anunciat que tot i que les inscripcions i les activitats s'han reduït molt aquest 2020 respecte a l'any passat s'han fet ja 1.447 inscripcions a les 168 activitats que es posaran en marxa des d'avui. Encara queden places lliures en algunes activitats com pilates, hipopressius, ioga en família, ioga amb nadons o hipopilates perquè aquesta temporada es faran en sales més grans.

Entre el 21 i el 30 de setembre, la Xarxa de Centres Cívics ha ofert 53 tastets gratuïts i des dels equipaments es recorda que sempre es pot optar per fer una primera classe de prova abans d'inscriure's. Carme Marsal ha explicat que han estat tastets que han servit per conèixer la metodologia i que en la majoria de casos ha acabat amb la formalització de la inscripció.

La temporada de la Xarxa de Centres Cívics comença avui amb més de 1.400 inscripcions i amb una estranya sensació entre personal i usuaris ja que la situació de pandèmia ha fet variar la manera de relacionar-nos, segons apunten des de la Xarxa de Centres Cívics.


Foto: Centre Cívic El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Ecoembes instal·la dos punts informatius per explicar el projecte RECICLOS
17 Set 2021 11:55 - RedaccióEcoembes instal·la dos punts informatius per explicar el projecte RECICLOS

Ecoembes, entitat impulsora del projecte RECICLOS, ha instal·lat dos punts informatius per donar a [ ... ]

L’AlfaTIC presenta nous monogràfics per impulsar la competència digital
17 Set 2021 11:26 - NataliaL’AlfaTIC presenta nous monogràfics per impulsar la competència digital

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia aquest mes de setembre un nou cicle de càpsules monogràfiques [ ... ]

Santa Perpètua ha recuperat aquest mes el servei de farmàcia de guàrdia de 24 hores
16 Set 2021 13:01 - RedaccióSanta Perpètua ha recuperat aquest mes el servei de farmàcia de guàrdia de 24 hores

Santa Perpètua ha recuperat aquest mes de setembre el servei de farmàcia de guàrdia de 24 hores. [ ... ]