hola

Actualment hi ha 15 persones ingressades amb Covid-19 a l'Hospital de Mollet, el centre sanitari de referència d'onze localitats vallesanes, entre elles Santa Perpètua. Segons fonts de la Fundació Sanitària Mollet, aquesta situació "permet seguir mantenint l'activitat normal de l'hospital en els diferents serveis". Des del principi de la pandèmia, les altes acumulades sumen 557 i hi ha hagut 105 defuncions en total.

El Consell de Participació Ciutadana (CPC) de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s'ha reunit aquesta setmana per videoconferència amb 25 membres presents per tal de donar a conèixer com està evolucionant l’activitat de l’hospital en la situació actual de Covid19.

L’FSM va explicar que l’Hospital de Mollet està treballant al 100% de l’activitat normal, situació possible "gràcies a l’actual situació d’estabilitat i que un dels seus principals objectius és posar tots els esforços per realitzar l’activitat que entre març i abril es va haver d’anul·lar degut a la situació epidemiològica".

L'hospital informa que en els últims tres mesos, moltes de les especialitats de consultes externes ja han normalitzat la llista d’espera i es preveu que la resta es puguin normalitzar abans de tancar l’any. Concretament, s’han reduït un 53% les llistes de més de 90 dies de consultes externes de maig a agost i un 17% les de proves diagnòstiques.

L’FSM va posar èmfasi en què la recuperació de l’activitat no hagués estat possible sense l’esforç dels professionals i va aprofitar per agrair la coordinació i la tasca realitzada per l’atenció primària del territori. Els membres del Consell van fer arribar també el seu agraïment a tots els professionals de la Fundació Sanitària Mollet així com a la resta de professionals que al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front al Covid19 amb professionalitat, escalf i molt compromís.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis
25 Nov 2020 14:50 - RedaccióEl Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis

El Punt Jove compta amb un nou assessor juvenil. Es tracta del perpetuenc Nil Altayó qui s’encarrega [ ... ]

L’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19
25 Nov 2020 15:22 - RedaccióL’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19

L’Hospital de Mollet manté la desescalada de forma prudent i continguda. Actualment hi ha 36 persones [ ... ]

Solidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'
25 Nov 2020 11:26 - RedaccióSolidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ofereix fins al 17 de desembre l'exposició [ ... ]