hola

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha informat que no obrirà aquest dilluns 14 de setembre el CAP La Florida de Santa Perpètua. De moment, l’ICS apunta que la data de reobertura no està decidida, situació que també afecta a molts altres centres d’atenció primària d’arreu de Catalunya, segons indiquen. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha lamentat que el CAP La Florida no s’obri el proper dilluns. «A la reunió que vam mantenir amb la direcció del CAP, l’AV CJ La Florida i la Regidoria al mes de juliol ens van informar que havia moltes possibilitats d’obrir el dia 14 de setembre i aquesta era la voluntat de les tres parts», ha explicat la regidora de Salut, Sandra Gómez que ha afegit que «només sabem que no s’obrirà, no ens han donat cap altra explicació».

El CAP La Florida roman tancat des del mes d'abril a causa de pandèmia de la Covid-19. L’equipament sanitari acull les urgències de cap de setmana i festius, en horari de 8 a 20 hores.

La Regidoria de Salut recorda que, a més de la via telefònica, que sovint se satura, es pot demanar cita prèvia a l’atenció primària a través de la pàgina web de l’Institut Català de la Salut i de l’e-consulta La meva salut.


Foto: CAL La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]