hola

El Servei de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha posat en marxa una nova edició del Dispositiu d’Orientació i TIC (DOT). El programa s’adreça a la ciutadania del municipi en situació de desocupació o que treballa i busca una millora de feina.
Aquest dispositiu d’acompanyament a la recerca activa de feina dona continuïtat als realitzats el 2018 i 2019 i proposa noves accions formatives i d’orientació professional totalment gratuïtes i adaptades a la situació actual, a través del cofinançament de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament. En el marc d’aquest programa, es realitzaran durant aquest any una sèrie de càpsules i mòduls de millora competencial, per a desenvolupar i ampliar els coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que el Servei de Desenvolupament Local detecta que requereix el mercat de treball actual. Així, a partir del mes de setembre, s’iniciaran activitats online i s’oferirà la possibilitat de seguir un itinerari formatiu amb càpsules adreçades a millorar les competències per a treballar en magatzems amb càpsules de millora de les competències digitals relacionades amb aquest perfil professional el mes d’octubre; un curs qualificador de gestió de magatzem amb ràdiofreqüència al novembre; i el carnet de carretoner, al desembre.

A més, fins a final d’any cada mes es duran a terme càpsules per iniciar-se i per reciclar-se en l’ús de les noves tecnologies aplicades a la recerca de feina i la e-formació, alhora que s’oferirà assessorament i suport en la cerca activa d’ocupació per tal de fer més atractiu el currículum vitae, activar la xarxa de contactes per optimitzar la recerca de treball i preparar el CV i l’entrevista en anglès, entre d’altres. També es realitzaran càpsules virtuals per acreditar-se per a la correcta manipulació i higiene dels aliments. Per a inscripcions i més informació, cal adreçar-se al Servei de Desenvolupament Local, al telèfon 93 544 61 63.

Foto: Cloenda del DOT 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]