hola

La Xarxa de Centres Cívics Municipals ha tancat les preinscripcions de les activitats de la programació del curs 2020-2021 amb un total de 840 sol·licituds. Malgrat l’excepcionalitat del moment, a causa de la Covid-19, la resposta ha estat molt bona i gairebé un centenar de preinscripcions formaran part de la llista d’espera atenent les limitacions actuals d’aforament, segons ha explicat la Xarxa de Centres Cívics. Les preinscripcions respecte al curs passat s’han incrementat un 25% quan es van formalitzar un total de 595 sol·licituds. «Aquestes xifres ens encoratgen a seguir treballant per la nova programació ja que la rebuda ha estat molt bona», segons ha expressat la responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal que ha afegit que «ens hem adaptat a les noves circumstàncies per tal de facilitar que tothom pugui fer les preinscripcions»

La Xarxa de Centres Cívics va tancar el 12 de juliol el període de preinscripcions a un total de 63 activitats proposades. La ciutadania ha pogut realitzar la preinscripció per correu electrònic, per formulari i per telèfon. La majoria es va decantar per telèfon, 434 sol·licituds.

El Centre Cívic Can Folguera ha rebut un total de 244 preinscripcions per a les activitats i disposa de 24 sol·licituds en llista d’espera. El Centre Cívic Mas Costa disposa de 40 sol·licituds en llista d’espera.


Foto: Imatge d'arxiu d'una festa de la Xarxa de Centres Cívics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]