hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha fixat del 13 al 24 de juliol el període per demanar els ajuts de menjador i d'escolarització a les Escoles Bressol Municipals. Les famílies que necessitin fer-la presencialment poden demanar cita prèvia fins aquest 13 de juliol a l'OAC al telèfon 93 574 32 34 o al correu electrònic oac@staperpetua.cat.

La sol·licitud s’ha de presentar de manera telemàtica preferentment a través del web www.seu.staperpetua.cat on es troba la documentació amb la informació i el formulari a omplir. S'ha establert un servei de suport per a aquelles famílies que el necessitin a través de l'OAC 360 al telèfon 93 026 72 25 de 8 a 20h i al correu servei-suport@staperpetua.cat.

L'Ajuntament té previst, dins del Pla de Xoc per pal·liar els efectes del coronavirus, dedicar fins a 78.000 euros aquest curs per donar suport a les famílies amb pocs recursos que matriculin els seus fills en les escoles bressol municipals i 52.000 euros per a beques menjador a aquests centres educatius.

Per poder sol·licitar l'ajut d'escolarització i de menjador és necessari haver presentat la sol·licitud d'inscripció per a l'Escola Bressol Municipal per al curs vinent. L'ajut només es farà efectiu si finalment l'infant es matricula a l'escola bressol municipal.

Foto: Escola Bressol Municipal Els Pins / L'Informatiu
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Neix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge
24 Jul 2020 19:33 - RedaccióNeix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge

El paratge natural de Santiga ha acollit aquest dijous 23 de juliol la presentació pública de la plataforma [ ... ]

El 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19
24 Jul 2020 12:29 - RedaccióEl 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest 27 de juliol el termini per a la presentació de sol·licitud [ ... ]

Les matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre
23 Jul 2020 15:55 - RedaccióLes matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments [ ... ]