hola

El Vallès Occidental ha iniciat una campanya de promoció del turisme de proximitat per a aquest estiu per posar en valor els espais i activitats a prop de casa. Santa Perpètua és una de les opcions que es publiciten a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

En la situació actual, en que la ciutadania s’ha hagut de replantejar les vacances i en que moltes famílies marxaran pocs dies fora o es quedaran a casa, des del Consell Comarcal es considera que estem davant una oportunitat pel Vallès, per donar-los a conèixer entre el veïnat i també entre les comarques de l’entorn. També és una oportunitat per dinamitzar econòmicament el territori, el comerç i la restauració. Durant les setmanes de desconfinament, la ciutadania ha pogut descobrir llocs que tenia al costat i potser no havia vist mai. Es vol incidir en aquesta descoberta de racons de la nostra comarca a través d’imatges impactants, que s’associen més a altres destins de Catalunya o fins i tot d’altres països.

En base a l’Acord del Consell d’Alcaldies i el Pla per la Reconstrucció davant la pandèmia de la Covid-19 al Vallès Occidental, la campanya pretén promocionar el turisme vallesà durant aquest estiu post Covid-19. L’objectiu és promocionar la comarca i el seus atractius: naturals, culturals i gastronòmics, amb un especial èmfasis en el sector serveis (comerç i restauració) com a àmbits més afectats per l’impacte econòmic de la pandèmia. La campanya s’allargarà fins a mitjans de setembre.

El petit vídeo promocional de Santa Perpètua inclou una ruta circular pel nucli de Santiga i a Santa Perpètua recomana visitar l'Església, el Vapor Aranyó, el Casal d'Avis, la Granja Soldevila i el parc Central.


Foto: El paratge de Santiga és un dels itineraris de turisme recomanats / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Neix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge
24 Jul 2020 19:33 - RedaccióNeix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge

El paratge natural de Santiga ha acollit aquest dijous 23 de juliol la presentació pública de la plataforma [ ... ]

El 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19
24 Jul 2020 12:29 - RedaccióEl 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest 27 de juliol el termini per a la presentació de sol·licitud [ ... ]

Les matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre
23 Jul 2020 15:55 - RedaccióLes matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments [ ... ]