hola

 

El Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha posat en marxa dues accions amb l'objectiu de rellançar l'activitat econòmica del municipi després de l'impacte econòmic provocat per la pandèmia de la Covid-19. Una primera són uns anuncis a la contraportada de l'edició en paper de l'Informatiu sota el lema 'Ara més que mai, compra al comerç local' i l'altra és la campanya Santa Perpètua dona suport al comerç local, de publicitat gratuïta a Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM.

L'emissora municipal, conjuntament amb la Regidoria de Comerç, ofereix als establiments comercials perpetuencs l'emissió d'unes falques de publicitat dels seus negocis de manera gratuïta entre el 6 i el 24 de juliol. Amb aquesta idea, Ràdio Santa Perpètua ha programat diversos blocs de publicitat per donar cabuda a la campanya, diferenciada dels anunciants de pagament.

Els comerciants que vulguin aprofitar aquesta opció de fer-se publicitat gratuïta del seu negoci han de gravar una falca de com a màxim 40 segons i enviar-la al whatsapp de l'emissora 608 748 018. Des de la ràdio recorden que a la falca és indispensable que aparegui el nom i l'adreça del comerç, telèfon de contacte, si s'escau, i els productes o els serveis que ofereix. L’edició i el muntatge musical el faran els tècnics de so de l’emissora. Per ara ja són disset els establiments que han fet arribar el seu anunci a Ràdio Santa Perpètua. La Regidoria de Comerç ha distribuït la informació d'aquesta campanya entre els comerços.

La campanya Santa Perpètua dona suport al comerç local es realitzarà de l’6 al 24 de juliol, dins la programació en directe de Ràdio Santa Perpètua. Els mitjans de comunicació municipals se sumen d'aquesta manera a donar suport al comerç local d'una manera especial després de la Covid-19.


Foto: Ràdio Santa Perpètua emet falques de publicitat de comerços de forma gratuïta aquest mes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis
25 Nov 2020 14:50 - RedaccióEl Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis

El Punt Jove compta amb un nou assessor juvenil. Es tracta del perpetuenc Nil Altayó qui s’encarrega [ ... ]

L’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19
25 Nov 2020 15:22 - RedaccióL’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19

L’Hospital de Mollet manté la desescalada de forma prudent i continguda. Actualment hi ha 36 persones [ ... ]

Solidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'
25 Nov 2020 11:26 - RedaccióSolidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ofereix fins al 17 de desembre l'exposició [ ... ]