hola

Un total de 77 estudiants dels instituts de Santa Perpètua es presenten des d’avui dimarts 7 de juliol a les proves d'accés a la universitat (PAU). De l'INS Rovira Forns 31 alumnes faran els exàmens mentre que de l'INS Estela Ibèrica en són 46 els que es presenten. La selectivitat d’aquest any 2020 es faran entre el 7 i el 10 de juliol. Les proves s’acostumen a fer durant tres dies però l’emergència sanitària causada per la Covid-19 ha obligat a modificar-ne el calendari i ampliar-lo una jornada més amb l’objectiu de garantir les mesures de seguretat per evitar contagis.

La fase general obligatòria consta de cinc exàmens. Quatre són fixes: llengua i literatura catalana, llengua i literatura castellana, llengua estrangera i història. I una matèria comuna a triar entre llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts. L'alumnat voluntàriament també pot examinar-se d'un màxim de tres matèries en la fase específica, que depèn de la modalitat d'estudis que s'hagin cursat. La qualificació de la fase general és la mitjana aritmètica dels cinc exercicis obligatoris.

Les qualificacions es coneixeran el 27 de juliol i els alumnes es podran descarregar un document personal acreditatiu de les notes. Les notes de tall per al curs 2020-2021 es coneixeran el 6 d’agost.


Foto: Imatge d'arxiu / 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Neix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge
24 Jul 2020 19:33 - RedaccióNeix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge

El paratge natural de Santiga ha acollit aquest dijous 23 de juliol la presentació pública de la plataforma [ ... ]

El 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19
24 Jul 2020 12:29 - RedaccióEl 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest 27 de juliol el termini per a la presentació de sol·licitud [ ... ]

Les matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre
23 Jul 2020 15:55 - RedaccióLes matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments [ ... ]