hola

Un total de 77 estudiants dels instituts de Santa Perpètua es presenten des d’avui dimarts 7 de juliol a les proves d'accés a la universitat (PAU). De l'INS Rovira Forns 31 alumnes faran els exàmens mentre que de l'INS Estela Ibèrica en són 46 els que es presenten. La selectivitat d’aquest any 2020 es faran entre el 7 i el 10 de juliol. Les proves s’acostumen a fer durant tres dies però l’emergència sanitària causada per la Covid-19 ha obligat a modificar-ne el calendari i ampliar-lo una jornada més amb l’objectiu de garantir les mesures de seguretat per evitar contagis.

La fase general obligatòria consta de cinc exàmens. Quatre són fixes: llengua i literatura catalana, llengua i literatura castellana, llengua estrangera i història. I una matèria comuna a triar entre llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts. L'alumnat voluntàriament també pot examinar-se d'un màxim de tres matèries en la fase específica, que depèn de la modalitat d'estudis que s'hagin cursat. La qualificació de la fase general és la mitjana aritmètica dels cinc exercicis obligatoris.

Les qualificacions es coneixeran el 27 de juliol i els alumnes es podran descarregar un document personal acreditatiu de les notes. Les notes de tall per al curs 2020-2021 es coneixeran el 6 d’agost.


Foto: Imatge d'arxiu / 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La plataforma Santiga no es toca insisteix en defensar el patrimoni del paratge
11 Maig 2021 09:30 - RedaccióLa plataforma Santiga no es toca insisteix en defensar el patrimoni del paratge

La plataforma Santiga no es toca neix amb l'objectiu d'evitar més agressions a l’espai natural de [ ... ]

El Banc de Sang organitza una nova jornada de donació el 21 de maig
12 Maig 2021 09:26 - RedaccióEl Banc de Sang organitza una nova jornada de donació el 21 de maig

El Banc de Sang visitarà el Centre Cívic el Vapor el proper divendres 21 de maig, de 10 a 14 i de [ ... ]

L'Ajuntament destina 98.000 euros per a ajuts a l'alumnat de les escoles bressol municipals
10 Maig 2021 11:19 - RedaccióL'Ajuntament destina 98.000 euros per a ajuts a l'alumnat de les escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda destinarà 65.000 euros a ajuts d'escolarització i 33.000 [ ... ]