hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda alerta a les famílies que vulguin ser beneficiàries de les beques menjador per a l’alumnat matriculat en centres educatius de Santa Perpètua d’Educació Infantil de segon cicle (P3, P4 i P5), Primària i ESO per al proper curs 2020-2021 que han d’omplir dues sol·licituds, la corresponent a l’ajut que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la sol·licitud de complement que atorga el Consistori perpetuenc. El període de presentació de sol·licituds es va obrir el 25 de juny i es perllongarà fins al 10 de juliol. Enguany, a causa de la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19, les famílies han de presentar les sol·licituds per via telemàtica. L’Ajuntament ha detectat que “la majoria de sol·licituds presentades no estan omplertes de forma correcta i que molta de la ciutadania que vol ser beneficiària només ha tramitat una d’elles, la de Consell Comarcal o la de l’Ajuntament”. Aquest fet “provocarà que famílies de Santa Perpètua no tinguin l’oportunitat d’optar a ambdues línies de subvenció, el que significarà un greuge per a determinades situacions familiars” ha alertat el Consistori perpetuenc.

El període de presentació de sol·licituds finalitza el 10 de juliol. En els dies que resten, les famílies poden encara completar les dues sol·licituds, segons ha apuntat l’Ajuntament que també ha recordat que “cal omplir i signar les sol·licituds adequadament, així com marcar les caselles corresponents a l’autorització de consulta de dades a altres administracions”.

El Consistori ha establert un servei de suport per a aquelles famílies que el necessitin a través de l’OAC 360 al telèfon 93 026 72 55 de 8 a 20 h i al correu servei-suport@staperpetua.cat.

Tota la informació, els formularis i la tramitació de les beques la podeu trobar a la seu electrònica municipal.

Recordeu que cal tramitar les dues sol·licituds: Sol·licitud i tràmit de beca Consell Comarcal i sol·licitud de complement de beca Ajuntament de Santa Perpètua.


Foto: Cal demanar dues sol·licituds: municipal i consell comarcal / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Neix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge
24 Jul 2020 19:33 - RedaccióNeix la plataforma 'Santiga No es toca' per defensar el patrimoni natural, històric i cultural del paratge

El paratge natural de Santiga ha acollit aquest dijous 23 de juliol la presentació pública de la plataforma [ ... ]

El 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19
24 Jul 2020 12:29 - RedaccióEl 27 de juliol s'obre la convocatòria de sol·licituds de subvencions per al comerç local per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest 27 de juliol el termini per a la presentació de sol·licitud [ ... ]

Les matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre
23 Jul 2020 15:55 - RedaccióLes matrícules a l’Escola d’Adults es faran del 2 al 9 de setembre

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments [ ... ]