hola

Els membres de la Corporació Local s'han sumat per quart any consecutiu a la campanya 'Fes un gest per l’ELA' impulsada per la Fundació Miquel Valls amb motiu del Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica, que es commemora aquest diumenge 21 de juny. Malgrat la situació actual i prenent les mesures de seguretat necessàries, l'alcaldessa, els portaveus dels grups municipals i regidors i regidores de la Corporació s'han pogut fer una fotografia al pati situat al costat de la Sala de Plens de l'Ajuntament fent el gest de la lletra L amb la mà. Segons la Fundació Miquel Valls, "cada vegada que aconseguim que una persona faci aquest gest i conegui el seu significat, ens estarem acostant una mica més a vèncer la malaltia".

Coincidint amb el Dia Mundial de l'ELA, la font del passeig de la Florida s'il·luminarà de verd, color que representa aquesta malaltia.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. La malaltia actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu de l’ELA.

L’Ajuntament convida a tothom qui vulgui a partipar pujant la seva fotografia fent la L amb la mà i penjant-la a les xarxes socials amb les etiquetes #fesungestperlela, #fesungestperlela2020, #fundaciomiquelvalls, #DiaMundialEla i #ELA.


Foto: Membres de la Corporació fent el gest per l'ELA / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]